Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОП запитань про розподіл газу .

29 Вересня, 2023 р., 15:29
Шановна освітянська спільнота громади! Напередодні Дня працівників освіти приймайте вітання! Бажаємо, щоб учні не доводили до кипіння. Щоб учительські нелегкі будні приносили тільки радість і були плідними. Бажаємо щоб у класі, вдома і на вулиці для вас панувала атмосфера щастя. Сил, терпіння, підтримки, інновацій! P.S. Перший заступник селищного голови Олег Василенко привітав усіх освітян зі святом.
15 Вересня, 2023 р., 16:48
Продовжуємо роботи з благоустрою громади. Зокрема полагодили паркан біля Покровського храму у с. Жукля. Це стало можливим завдяки Борису Чепурному, який допоміг матеріалами. Та дякуючи небайдужим громадянам і місцевим жителям, що займались безпосередньо роботами по встановленню нового паркану, а саме: Валерію Булавинцю, Руслану Мельнику, Антону Войцехівському, Михайлу Пухалю, Миколі Давиденко та Віктору Морозу. Разом ми сила! Разом до перемоги!
15 Вересня, 2023 р., 16:26
11-12 вересня 2023 року ініціативна група (яка була створена на діалогових сесіях) пройшла заключний тренінг з покращення навичок написання грантів та бюджетування. Дане навчання підвищило спроможність відповідних фахівців громади у зборі, аналізі даних та прийнятті добре проінформованих, інклюзивних рішень, а найголовніше спеціалісти покращили знання з написання проєктних заявок, що в подальшому надасть можливість все більше залучати коштів до нашої громади.
04 Вересня, 2023 р., 12:42
01 Вересня, 2023 р., 15:02
Корюківська РДЛВМ буде проводити ЩЕПЛЕННЯ корів, коней, кіз ПРОТИ СКАЗУ.
25 Серпня, 2023 р., 13:42
Для нашої громади це справді подія. Адже з часу коли зупинило діяльність ТОВ «Ліки України», а простими словами – була зачинена аптека №39 ЦРА №38, жителям громади дуже не вистачало альтернативного аптечного закладу.  Завідувачем аптеки призначена Ніна ВЕЛИКА, яка займала ідентичну посаду в аптеці ТОВ «Ліки України».  Значна частина лікарських препаратів вже доступна для жителів.  Крім того, будуть прийматись індивідуальні замовлення на ліки вузького спектру. Терміни постачання медикаментів ще узгоджуються, але ми впевнені, що з часом все налагодиться і люди зможуть отримувати у даній аптеці якісні послуги.
25 Серпня, 2023 р., 13:35
Новий міст сполучає населений пункт з адміністративним центром громади. Будівництво мосту та вирівнювання дороги до нього розв’язало логістичні проблеми села. Адже для жителів Козилівки дорога до Холмів тепер займає менше часу. Крім того, екстрені служби (пожежна, швидка та інші) зможуть швидше дістатись до села у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Дякуємо КП "Добробут" та усім, хто долучився до будівництва мосту. Ця робота для нас є важливою, оскільки – є мости, є сполучення, є життя.
25 Серпня, 2023 р., 08:16
Згідно з дорученням заступника голови Чернігівської ОДА, спільним наказом Управління охорони здоров’я ОДА та ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України» №61/71 від 06.06.2023 р. проходять відвідини регіонів Чернігівщини мобільною бригадою лікарів.  22 серпня до Холминської громади завітала команда лікарів у складі: -лікар невролог Дубиніна Т.С.; -лікар кардіолог Гуменюк К.О.; -лікар ревматолог Осадча С.Ю.; -лікар офтальмолог Шевчук Л.А. та спеціалісти Чернігівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України: лікар Евдокимова Т.В., помічник лікаря Дергозій А.В. Метою візитів є наближення спеціалізованої медичної допомоги для місцевого населення в умовах подолання наслідків російської агресії, покращення ранньої діагностики соціально значущих захворювань, популяризація вакцинації, попередження інфекційної захворюваності за допомогою профілактичних щеплень, а також вивчення можливостей місцевих медиків щодо ефективного обслуговування громадян. Обласними фахівцями було прийнято, проконсультовано та обстежено усіх бажаючих мешканців, зокрема: кардіологом 32 особи, неврологом 35; ревматологом 29; офтальмологом 57, психологи прийняли 17 осіб, досліджено води питної 39 зразків.  Деяких пацієнтів скеровано на дообстеження, деяким – рекомендовано лікування у плановому порядку у відділеннях обласної лікарні. Щиро дякуємо команді лікарі, а також фахівцям Корюківського відділення ДУ «Чернігівський обласний центр контролю та профілактики хвороб», КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги «Корюківський центр сімейної медицини» та Холминської селищної ради за проведену роботу.  Завдяки нашим спільним зусиллям здійснено важливий захід для жителів громади, адже мешкають вони далеко від обласного центру, але медичні послуги змогли отримати.    Обстеження і рання діагностика захворювань – важливий крок для покращання здоров’я населення.
23 Серпня, 2023 р., 11:34
Стало доброю традицією у День Державного Прапора України вручати паспорти громадянина України молодим людям нашої громади.  Посвята в повноправні громадяни нашої держави – це урочистий і хвилюючий день у житті кожної молодої людини, адже отримання паспорта – своєрідна сходинка у доросле майбутнє, яка відкриває тисячі шляхів.  Ми бажаємо, щоб ви обирали найкращий та впевнено ним крокувати по життю.
12 Серпня, 2023 р., 10:25
Дорогі друзі, колеги і усі жителі нашої громади! Від щирого серця вітаємо нас усіх із Днем молоді: і тих, хто тільки вступає у доросле життя, і тих, для кого молодість - не лише паспортні дані, але й філософія життя, незалежно від віку та пройденого шляху. Серед багатьох свят, які відзначає наша країна, День молоді - свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Де час становлення, професійного вибору, час кохання та мрій, час планування майбутнього. Це той рубіж, коли кожна маленька перемога стає запорукою великого життєвого успіху. Молодість - фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте і обов’язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах. Сучасні і освічені, ви - сьогодення і майбутнє нашої країни.  Сьогодні, як ніколи, нашій країні потрібні ваші успіхи, ваш оптимізм, віра в майбутнє і прагнення до кращого. Потрібні саме ті якості, які властиві молодості і молодим. З нагоди свята бажаємо молоді міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого Ви прагнете!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь