Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОП запитань про розподіл газу .

19 Липня, 2023 р., 09:40
Холминська селищна рада висловлює вдячність Олександру АНАНЕНКУ (працівник селищної ради), Сергію КАРПЕНКУ та Івану АНАНЕНКУ (працівники місцевої пожежної охорони) за транспортування та доставку автомобілів з міста Зіндельфінген (Федеративна Республіка Німеччина) до Холминської громади. Все буде Україна!
18 Липня, 2023 р., 11:37
У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2023 року надійшло 5,3 млрд грн від сплати податків і зборів, що на 43 відс. більше за факт надходжень шести місяців попереднього року (+1,6 млрд грн).
18 Липня, 2023 р., 10:53
В рамках проєкту міста Зіндельфінген PHOENIX4UA за фінансуванням уряду Німеччини та завдяки платформі Cities 4 Cities | United 4 Ukraine Холминська громада отримала два транспортні засоби (пожежну машину та автовишку).
17 Липня, 2023 р., 08:29
Даний проєкт впроваджується ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр» за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ) та фінансується Урядом Канади. Креативні заняття дали змогу представникам ради дізнатись як аналізувати зібрані дані, виявляти проблеми та можливості, систематизувати дані в таблицях Excel та приймати обгрунтовані рішення.  Холминська громада успішно пройшла усі тренінги, тому отримала обладнання для збору і аналізу даних (планшети, ноутбук, ліцензійне програмне забезпечення).  Крім того, нашу громаду відібрали на другий етап проєкту від МОМ. Висловлюємо подяку організаторам Західноукраїнському ресурсному центру, Міжнародній організації з міграції та Уряду Канади за допомогу, підтримку нашої громади та надані корисні знання.
14 Липня, 2023 р., 15:21
Вже півтора року Україна живе в умовах повномасштабної військової агресії та воєнного стану. Війна кардинально змінила ринок праці. І якщо торік, відбулося стрімке скорочення кількості вакансій, то цього року спостерігається суттєве зменшення чисельності безробітних на обліку служби зайнятості.
13 Липня, 2023 р., 14:20
ДОДАТОК: Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля ПРИВАТНО-ОРЕНДНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА "МРІЯ" (реєстраційний номер справи 202371210872 - 1 примірник на 5 аркушах:
13 Липня, 2023 р., 12:04
13 червня ц.р.  Уряд  України ухвалив постанову № 601, яка дає можливість в рамках експериментального проєкту максимально спростити процедуру звернення громадян за житловою  субсидією і забезпечити швидке прийняття рішення щодо її надання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь