Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОП запитань про розподіл газу .

11 Жовтня, 2023 р., 14:34
Чернігівське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю повідомляє про можливість проведення процесу протезування нижніх та верхніх кінцівок максимально просто і доступно.
11 Жовтня, 2023 р., 08:13
Холминська громада передала військовим 3-го механізованого взводу механізованої роти тепловізійні прилади Guide TS 435 400X 300pX35mm (3 шт.) загальною вартістю 274 500 гривень (кошти для закупівлі даного обладнання були виділені з місцевого бюджету).  Завдяки такому пристрою військові ефективно виконують бойові завдання, почуваються безпечніше під час чергування на позиціях уночі та мають змогу швидше виявити ворога. Разом до Перемоги! Нехай Бог береже наших хлопців!
10 Жовтня, 2023 р., 15:50
Сумна звістка знову надійшла до нашої громади… Обороняючи Україну, виявивши стійкість та мужність, загинув наш земляк ОЛЕКСАНДР НАГОРНИЙ, 1972 року народження. Трагедія сталася 6 жовтня поблизу н.п. Новомайорське Донецької області. Щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Війна забирає найкращих… Разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі. Інформацію щодо поховання повідомимо додатково на офіційній сторінці Холминської селищної ради.
09 Жовтня, 2023 р., 11:32
Благодійна організація Worldpartners (Нідерланди) з початку бойових дій реалізує програму, в межах якої надавались насіннєві матеріали з Нідерландів для домогосподарств та фермерів України. Цього року понад 20 тис. домогосподарств та 100 фермерських господарств отримали насіннєву картоплю, насіннєву цибулю та насіння овочів “борщового набору”.
09 Жовтня, 2023 р., 09:42
Шановні працівники та ветерани поштового зв'язку ! Прийміть щирі вітання із професійним святом! Ваша невтомна праця забезпечує зв'язок та об’єднує людей, розділених великими відстанями, а глибока відданість своїй справі, оперативність і відповідальність є запорукою розвитку поштового зв’язку. Нехай вам завжди посміхається доля та дарує міцне здоров’я й довголіття, а вісточки, які ви приносите людям, будуть лише радісними. Щастя і благополуччя вам і вашим родинам!
06 Жовтня, 2023 р., 14:22
Вже від крові аж стогне земля, А за хлопцем і небо ридає, Мама все ще чекає дзвінка, А тебе вже між нами немає.
06 Жовтня, 2023 р., 14:12
Завдяки плідній роботі персоналу Холминського Будинку творчості дітей та юнацтва та КП «Добробут» (який допоміг технікою) було здійснено косметичні ремонтні роботи фасаду будівлі БТДЮ. Це стало можливим за підтримки Холминського спиртового заводу.  Вдячні усім причетним!  Разом ми сила!
30 Вересня, 2023 р., 15:35
Шановні жителі селища Холми! Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята — Дня селища. Цей день особливий, це - свято єднання! Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гордість за свою малу батьківщину, а душі переповнює відчуття єдиної родини.  Бажаємо усім мирного неба, спокою та злагоди, добробуту, міцного здоров’я і родинного затишку. Нехай у кожній домівці панує піднесений настрій, а кожного мешканця береже Господь! Разом ми сила! Разом до перемоги!
29 Вересня, 2023 р., 15:46
Соціальні працівники «Центру надання соціальних послуг» Холминської селищної ради роблять гарні, добрі справи поспішаючи туди, де потрібна допомога людям похилого віку та громадянам з обмеженими можливостями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь