Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОП запитань про розподіл газу .

27 Липня, 2023 р., 16:07
Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди буде важливою і необхідною. І кожен з них розуміє, що здоров´я суспільства залежить від його професійності, порядності та душевної доброти. Від щирого серця бажаємо,  щоб у вашому домі завжди панували мир і злагода, у серці – доброта, у справах – мудрість та виваженість! Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Бажаємо, щоб клятва Гіппократа ніколи не була для вас обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією. Натхнення і успіхів вам! Безхмарного та мирного неба! Зі святом!
26 Липня, 2023 р., 12:40
Завдяки співпраці зі шведсько-українським Проєктом PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» Холминська селищна рада отримала матеріальну допомогу у вигляді ноутбуку, мишки та двох принтерів для роботи ЦНАП та надання якісних послуг мешканцям громади.
26 Липня, 2023 р., 11:06
Війна заманює нас у пастку відкладання життя «на потім». Та попри  все ми маємо дбати про благоустрій на місцях, про жителів, про молодь, для яких активності на свіжому повітрі є необхідними (особливо зараз). А для комфортного і продуктивного відпочинку потрібно облаштовувати відповідні зони.  Саме тому у с.Жукля на мальовничому березі місцевої річки з’явився новенький куточок, який дасть змогу відволіктись від проблем та відпочити.  Встановлена дерев’яна альтанка, лавка та трамплін для стрибків у воду дозволять жителям та гостям громади весело проводити час у колі сім’ї та друзів. Адже відпочинок обов'язково потрібен для здоров'я, відновлення ресурсів організму та поліпшення працездатності і продуктивності. Щиро дякуємо Василю КОВАЛЮ, Руслану МЕЛЬНИКУ, Валерію БУЛАВИНЦЮ, Руслану СЕНИКУ, Антону ВОЙЦЕХІВСЬКОМУ, Роману КАПУСТЯКУ та усім небайдужим, хто долучилися до створення цієї відпочинкової зони. Спасибі вам за підтримку та безкорисну допомогу у благоустрої нашої громади! Все буде Україна!
24 Липня, 2023 р., 11:26
Найкращі вітання з професійним святом — Днем фінансового працівника! Нехай супроводжують в роботі: багатий досвід, високий професіоналізм, відповідальний підхід, порядність, чесність, неупередженість, точність. Енергії, реалізації планів, стабільності, багатства, добра, успіхів, благополуччя, здоров’я для нових проектів. Щирі побажання акумулювання доходів, розумних витрат, гармонійних трудових буднів. Бажаємо, щоб у вашому житті завжди були тільки світлі дні, щоб удача завжди освітлювала шлях.
24 Липня, 2023 р., 08:44
Метою Проекту є розширення можливостей територіальних сервісних центрів МВС та мережі автошкіл на базі закладів вищої освіти МВС із специфічними умовами навчання для осіб з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату. В межах проекту МВС створено державну послугу з навчання керуванню транспортним засобом особами з інвалідністю та отримання ними посвідчення водія.
21 Липня, 2023 р., 14:10
21 липня спливають гіркі роковини, відколи Холминська територіальна громада втратила ще одного свого захисника...  ДЗЮБА Віктор Миколайович (19.01.1982 – 21.07.2022) Народився в селі Рейментарівка. Закінчив Савинківську середню школу. Працював майстром лісу Холминського лісництва Корюківського держлісгоспу, де згадують його як працьовитого та відповідального. Учасник АТО, старший сержант. З першого дня повномаштабної війни знову став на захист цілісності та незалежності нашої країни. Указом Президента України був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Один з багатьох оборонців Чернігова, які не пустили ворога у стародавнє місто і тим самим захистили від ворожої навали нашу столицю Київ. На Чернігівщині він і загинув 21 липня 2022 року. Похований у Холмах 23 липня 2022 року, де в нього залишилась дружина та двоє дітей. Задля них і всіх українців він тепер тримає небесний фронт.  Нехай добрий, світлий спомин про нашого славного воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті земляків і кожного українця. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!
20 Липня, 2023 р., 10:01
18 липня в залі засіданння селищної ради  відбулась перша діалогова сесія в рамках проєкту «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади» Разом із тренером Юрієм Трофименком учасники зустрічі обговорили проблеми громади та можливі шляхи їхнього розв’язання Також була утворена ініціативна група (актив), яка розпочала роботу над проєктною пропозицією. Цей проєкт візьме участь у конкурсі на отримання гранту на суму 260 тисяч гривень для реалізації. Проєкт «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади» впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) у партнерстві з «Західноукраїнським ресурсним центром» за фінансування уряду Канади.
20 Липня, 2023 р., 09:40
19 липня в Козилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулось відкриття меморіальних дошок на честь випускників цієї школи Валентина Левченка (10.11.2003-19.07.2022) та Юрія Косьміна (15.04.1985-11.03.2022), які загинули захищаючи територіальну цілісність України. Вшанувати їх пам’ять прийшли представники Корюківської районної військової адміністрації, Холминської селищної ради, військомату, староста та жителі села. Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті воїнів, загиблих у боротьбі за свободу та єдність України. Доземний уклін батькам за синів! Вічна пам’ять героям!  Герої не вмирають!
19 Липня, 2023 р., 09:45
Вівторок 19 липня 2022 року був надзвичайно скорботний для Холминської територіальної громади. Під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Дементіївка на Харківщині наш земляк потрапив під ворожий обстріл. На жаль, врятувати Захисника не вдалося…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь