Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОП запитань про розподіл газу .

19 Червня, 2023 р., 08:13
Щороку 18 червня в Україні традиційно відзначається День дільничного офіцера поліції. З нагоди такого свята ми вітаємо всіх працівників цієї професії. Професія дільничного офіцера зараз одна з найпотрібніших, бо вона відповідає за дотримання законів та від неї залежить спокій мешканців всієї України.  За сумлінну багаторічну працю, належне виконання посадових обов’язків та з нагоди відзначення Дня дільничного офіцера поліції України Почесною грамотою Холминськоіі селищної ради нагороджено лейтенанта, дільничного офіцера поліції сектору превенції Корюківського районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Богдана ФЕДЧЕНКО.   В цей день висловлюємо подяку за вашу відданість, витримку і готовність допомагати. Бажаємо здоров'я, спокою, успіхів у службі та миру!
16 Червня, 2023 р., 11:15
Відповідний указ №327/2023 "Про День медичних працівників" підписав сьогодні, 13 червня, президент Володимир Зеленський, повідомляє Офіс глави держави. "Ураховуючи значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави, засвідчуючи відданість медичних працівників справі надання медичної допомоги, збереження здоровʼя та рятування людських життів, на підтримку ініціативи Міністерства охорони здоровʼя України постановляю: установити в Україні професійне свято працівників сфери охорони здоровʼя - День медичних працівників, яке відзначати щороку 27 липня", - йдеться у документі. Цей указ набирає чинності з дня його опублікування. Згідно з документом, визнано таким, що втратив чинність інший указ - від 3 червня 1994 р. №281/94 "Про День медичного працівника". Своєю чергою, у Міністерстві охорони здоров’я, коментуючи указ президента, зазначили, що українські лікарі, які рятують сотні життів, більше не будуть відзначати професійний день із тими, хто щодня вбиває мирне населення.  "Відтепер вони не будуть об'єднані цією датою із російськими вбивцями, які за час повномасштабної війни забрали життя майже 40 медиків просто на робочому місці. 27 липня - це  новий день, коли українці віддаватимуть шану героїчним медикам, хоробрим і незламним, які щодня під сиренами та вибухами рятують інших. Цілодобово вони лікують тих, хто цього потребує, вихоплюють із лап смерті поранених, приймають у цей світ нових українців", - йдеться у коментарі МОЗ.  
14 Червня, 2023 р., 14:31
Мешканці Холминської громади виявили бажання стати донорами крові та подарувати надію на життя тим, хто щоденно нас захищає! Кров здавали як новачки, так і досвідчені донори. Пишаємось нашими жителями, які стають єдиними в боротьбі за перемогу та допомагають лікарям рятувати бійців.  Такі заходи - найкращий індикатор розвитку суспільства. Віримо в Перемогу!  Слава Україні!
14 Червня, 2023 р., 08:21
Благоустрій територій населених пунктів Холминської громади – справа завжди актуальна та потрібна, тому ці роботи ні на день не припиняються.  Щиро вдячні всім громадянам, які приймають активну участь у приведенні територій населених пунктів нашої громади до належного естетичного вигляду.  За надану допомогу у благоустрою території колишнього спиртосховища Холминська селищна рада висловлює подяку: КП «Добробут;  ПП «Агрофірма «Чорний Ріг» ГАЛАХ Микола; філії «Корюківського лісового господарства» ДП «Ліси України» ЛАШКО Андрій, ЧЕПУРНИЙ Борис;  ПП «Світанок»; ПЕЧЕРСЬКОМУ Олександру; САВЧЕНКУ Юрію; КУЛИКУ Миколі. Стан нашого селища і сіл залежить не тільки від відповідних громадян. Адже чистота кожного населеного пункту починається з власного подвір’я та вулиці. Давайте спільними зусиллями будемо робити нашу територіальну громаду чистою та красивою!
14 Червня, 2023 р., 08:07
В умовах воєнного стану та гуманітарної кризи на Чернігівщині продовжує діяльність Громадський центр правосуддя (ГЦП) на базі громадської організації «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини». 13 червня, з метою ознайомлення із діяльністю центру представники ГЦП завітали до нашої громади.Послуги ГЦП є комплексними та включають первинну правову допомогу, юридичні консультації, вторинну правову допомогу в стратегічних справах, перенаправлення клієнтів, медіацію, фасилітацію процесів в громадах, правову просвіту, тощо. Особливу увагу в рамках діяльності ГЦП приділено вирішенню проблем та викликів в громадах, що стосуються громадської безпеки, ювенальної превенції, протидії домашньому насильству, документування воєнних злочинів, відновлення інфраструктури, отримання компенсацій та відшкодування за втрачене або пошкоджене майно внаслідок воєнних дій, зокрема через застосування досудових та альтернативних методів вирішення спорів, забезпечення інших правових потреб жертв війни та незахищених верств населення.
09 Червня, 2023 р., 09:08
https://rada.info/upload/users_files/04412596/6dab7bf195e5b17d22d9a13e3d13972c.pdf
08 Червня, 2023 р., 14:48
Сьогодні відбулась зустріч селищного голови Василя Чеботаря з родичами загиблих захисників України нашої громади.
07 Червня, 2023 р., 15:55
На цій війні ми втрачаємо найкращих, але зберігаємо пам'ять про них.
24 Вересня, 2021 р., 14:54
https://rada.info/upload/users_files/04412596/76ccd48cce60017df4a49302be7b4f44.docx

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь