Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОП запитань про розподіл газу .

06 Грудня, 2019 р., 11:28
Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати селищної ради,
06 Грудня, 2019 р., 10:33
Холминська селищна рада в цей день щиро вітає всіх військовослужбовців, працівників та ветеранів Збройних Сил України, всіх тих, хто має безпосереднє відношення до служби в лавах Збройних Сил України.
27 Листопада, 2019 р., 10:10
Для захисту конституційних прав на землю та для можливості користуватися відомостями з Державного земельного кадастру власникам земельних ділянок приватної власності, землекористувачам необхідно звернутися до Центрів надання адміністративних послуг по місцю знаходження земельної ділянки з документами із землеустрою для внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру.
26 Листопада, 2019 р., 12:13
Холминська селищна рада повідомляє мешканців вулиць Центральна та Дачна смт. Холми про можливість проведення по цим вулицям швидкісного оптичного інтернету від ПАТ "Укртелеком" за умови досягнення якомога більшої чисельності споживачів, які бажають користуватися відповідною послугою.
26 Листопада, 2019 р., 08:34
У всіх районах області пенсійники почали обслуговувати громадян з використанням мобільного обладнання на віддалених робочих місцях. Про це повідомив начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.
06 Листопада, 2019 р., 13:37
Звертаємо увагу на зміну порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг.
04 Жовтня, 2019 р., 13:39
Закликає служба зайнятості сучасну молодь. А також радить завчасно, ще в середніх та старших класах, замислитися про професійне майбутнє, обрати затребувану на ринку праці професію, і стати справжнім професіоналом своєї справи. Тоді не доведеться незатребуваний диплом класти на полицю і працювати не за фахом, а то й взагалі поповнити лави безробітних.
24 Вересня, 2019 р., 10:24
     Холминська територіальна громада 19 вересня 2019 року розпочинає громадське обговорення проекту своєї стратегії. Цьому передувала кількамісячна робота, що стартувала у березні цього року. Причому з липня по вересень громада опрацьовувала проектні ідеї – до першого плану заходів із реалізації, але частково – й для другого. А власне – їх доцільність та реалістичність. послідовність, часові рамки запровадження того чи іншого проекту з`ясовувалися під час зустрічі з робочою групою.
03 Вересня, 2019 р., 18:23
Як повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму збільшення отримають  172,3 тис. пенсіонерів області, середній розмір підвищення складає 50,3 грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь