Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОП запитань про розподіл газу .

11 Серпня, 2023 р., 14:57
Сьогодні відбулась чергова зустріч селищного голови Василя Чеботаря з родичами загиблих захисників нашої громади, що загинули в російсько-українській війні.  Спілкування стосувалось оформлення Алеї  Героїв та архітектурної подачі самого монументу. Зустріч пройшла у формі діалогу, де враховано думку та побажання кожного.  Ми памʼятаємо своїх Героїв, які віддали життя за наше майбутнє, тому увічнити памʼять про них є нашим обовʼязком!
11 Серпня, 2023 р., 14:45
Вчора, 10 серпня, у Холмах відбулася друга діалогова сесія в рамках проєкту "Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади».        
10 Серпня, 2023 р., 10:32
07 серпня 2023 року сильний вітер пронісся над нашою громадою. В результаті повалені дерева, розкриті дахи, пошкодженні лінії електропередач. Завдяки злагодженій та оперативній роботі працівників РЕМу, КП «Добробут» та Холминської селищної ради наслідки негоди ліквідовані. Дякуємо усім, хто взяв активну участь у проведенні робіт. Разом ми сила!
08 Серпня, 2023 р., 08:37
Без зв’язку немає управління, без управління немає перемоги! Сьогодні, 8 серпня, у День військ зв’язку Збройних Сил України, ми висловлюємо щиру вдячність військовослужбовцям, без яких просто неможливі успіхи нашої армії. Тисячі непомітних, на перший погляд, воїнів- зв’язківців – це очі та вуха всіх родів військ ЗСУ. Велика вдячність за патріотизм, фаховість, майстерність та мужність. Віримо у вас, віримо в нашу армію! Слава Героям – зв’язківцям України! Слава Україні!
03 Серпня, 2023 р., 14:52
Шановні мешканці громади! Завтра, 04 серпня 2023 року (п’ятниця) навіки повертається наш земляк, Кучма Сергій Анатолійович, який загинув під час виконання бойового завдання.  Прибуття кортежу з тілом загиблого орієнтовно очікується: смт. Холми о 9.40 год; с.Радомка о 10.20 год.  Загиблого захисника будуть везти з Корюківки. Прохання до жителів громади у знак пошати та вдячності приєднатись до живого коридору та провести Героя України в останню його дорогу.  Похоронна процесія відбудеться об 12.00 год у с. Радомка. Серце загиблого воїна зупинилось. Але Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять Герою, який не шкодуючи власного життя захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє.  
01 Серпня, 2023 р., 15:46
Жителі громади! Знову сумна звістка… Поповнив лави небесного війська  наш  земляк КУЧМА Сергій Анатолійович, який народився 05 лютого 2002 року. Навчався Сергій в Радомській ЗОШ І-ІІІ ступенів, а після її закриття продовжував отримувати освіту в Погорільській ЗОШ. На початку грудня звернувся добровольцем до Корюківського РТЦК та СП і став Військовослужбовцем ЗСУ. З часом був направлений в зону ведення активних бойових дій. Загинув Сергій Анатолійович під час виконання бойового завдання поблизу села Діброва 28 липня 2023 року.  Обірвалося молоде життя... Тільки б жити, створювати родину, допомогати батькам...
30 Липня, 2023 р., 18:50
Шановні працівники торгівлі Холминськоіі громади!
28 Липня, 2023 р., 10:22
28 липня Україна відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення.
28 Липня, 2023 р., 10:02
Вчора, 27 липня 2023 року під головуванням селищного голови Василя Чеботаря відбулося засідання виконавчого комітету Холминської селищної ради. У ході засідання розглянуто низку важливих питань, зокрема: ✅Про надання одноразової матеріальної допомоги. ✅Про надання матеріальної допомоги на поховання. ✅ Ряд питань про внесення змін до комісій Холминської селищної ради . ✅Про закріплення територій Холминської селищної ради за підприємствами, установами та організаціями для прибирання та благоустрою. ✅Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав жителя громади. ✅Про взяття дітей на облік, що перебувають у складних життєвих обставиннах. Дякуємо всім за плідну роботу. Всім мирного неба!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь