Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОП запитань про розподіл газу .

11 Липня, 2023 р., 08:33
Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки Урядів Японії та Норвегії реалізує програму підтримки малих фермерів під час осінньої посівної кампанії 2023 року. Заявки на участь у програмі приймаються через Державний аграрний реєстр (ДАР) до 20 липня 2023 року. 
04 Липня, 2023 р., 16:04
Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 
04 Липня, 2023 р., 15:57
Вітаємо тих, хто вірний Присязі і служить українському народу віддано і чесно, хто робить наше життя спокійнішим і безпечнішим, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням. У цей непростий для України час ви демонструєте високий професіоналізм, міцний дух, сміливість і мужність на своїх робочих місцях, на вулицях міст і сіл, в зоні бойових дій. Кожен на своєму фронті, працюючи 24/7, ви наближаєте нашу ПЕРЕМОГУ! Миру вам і вашим родинам, міцного здоров’я, добра, злагоди, благополуччя, впевненості у завтрашньому дні та поваги і довіри від людей! З Днем Національної поліції України! Ми разом і ми непереможні!💪
28 Червня, 2023 р., 08:52
Шановні жителі громади! Прийміть щирі вітання з визначним державним святом – Днем Конституції України. У цей день ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. Українська Конституція пройшла складний шлях становлення і розвитку, заклавши основи державної незалежності, територіальної цілісності України, рівності всіх громадян. Сьогодні ми знову захищаємо свою державність, свободу, незалежність. І з впевненістю можемо сказати, що немає кайданів, які зможуть скувати наш вільний дух. Немає окупанта, якому ми дозволимо панувати на нашій землі. Ми вільний народ, ми господарі на нашій землі. У цей день дякуємо кожному, хто сьогодні в строю боронить нашу землю від окупанта. Спасибі кожному українцю за незламність. Нині у кожного свій фронт. Його ефективність - це запорука надійного тилу наших воїнів, які на передовій та мають відчувати, що тил – надійний і міцний. Тож, шановні українці, зичимо вам такого бажаного миру, подальшої плідної праці на благо українського суспільства! Натхнення будувати і захищати Україну як суверенну і незалежну, демократичну, соціальну, правову державу! За нами правда. З нами Бог. З нами міжнародна спільнота, прогресивні країни Європи й світу! І Перемога буде за нами! Все буде Україна! Слава Героям!
23 Червня, 2023 р., 12:08
Це свято тих, хто працює з людьми і для людей. Нехай ваш професіоналізм, високі моральні якості, самовідданість справі та бажання служити людям і надалі сприяють добробуту громадян та держави в цілому. Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових здобутків та заслуженої шани від людей! Нехай завжди будуть поруч талановиті однодумці та вірні друзі! Мирного неба та перемоги нашій державі!
22 Червня, 2023 р., 13:14
Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю. Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, у ході якого загинуло, за різними оцінками, від 50 до 85 мільйонів людей. Безповоротні втрати України в цій війні - 8-10 млн. осіб, які загинули під час бойових дій, через окупаційний терор та голод в тилу, примусовий вивіз. Внаслідок бойових дій постраждало понад 700 міст та містечок, 28 тисяч сіл.      Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників.     Сьогодні, потерпаючи від кривавої військової агресії у нашій країні, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову, зі зброєю в руках, захищають наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір.       У День скорботи й вшанування пам’яті жертв війни в Україні жителі Холминської територіальної громади вийшли на мітинг та вшанували пам’ять всіх, чиє життя було покалічено і зруйновано у тій страшній війні!          Вічна пам'ять загиблим!
21 Червня, 2023 р., 16:11
13 червня ц.р. Уряд ухвалив постанову № 601, якою передбачено запровадження експериментального проєкту з удосконалення порядку надання населенню житлових субсидій Метою прийняття документу є створення умов для максимального спрощення процедури звернення громадян за  субсидією для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та пічного побутового палива і забезпечення швидкого прийняття рішення щодо її надання. 
20 Червня, 2023 р., 09:07
Всесвітній день біженців щороку припадає на 20 червня і присвячений біженцям по всьому світу.
19 Червня, 2023 р., 15:39
Традиційно, що у червні аграрії святкують День фермера! Фермер - не тільки професія, а життєве покликання. Ваша праця - не просто робота на землі, а дбайливе господарювання, спосіб життя, колосальна напруга сил і повна самовіддача. У фермерстві втілилися кращі риси господарювання – працьовитість, стійкість, природна кмітливість і завзятість, активна громадянська позиція, соціальна відповідальність і патріотизм. Ви вносите відчутний внесок в розвиток Холминської громади. Своєю працею ви не лише розвиваєте сільську економіку, але і підтримуєте традиції та культуру всього регіону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь