Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Холминська громада продовжує роботу в межах проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад»

Дата: 15.09.2023 16:26
Кількість переглядів: 69

11-12 вересня 2023 року ініціативна група (яка була створена на діалогових сесіях) пройшла заключний тренінг з покращення навичок написання грантів та бюджетування. Дане навчання підвищило спроможність відповідних фахівців громади у зборі, аналізі даних та прийнятті добре проінформованих, інклюзивних рішень, а найголовніше спеціалісти покращили знання з написання проєктних заявок, що в подальшому надасть можливість все більше залучати коштів до нашої громади.

13 вересня 2023 року перший заступник селищного голови Олег Василенко та спеціаліст фінансового відділу  Марина Кулик презентували план реагування, який допоможе подолати одну з невирішених потреб, що була визначена мешканцями під час фасилітованих діалогових сесій.

План реагування – це головний документ, на базі якого громади беруть участь у грантовому конкурсі. У нас він спрямований на проведення заходів щодо психологічної підтримки місцевого населення через концертні враження та має відповідну назву "СОНАТА ДУШІ: ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА ЧЕРЕЗ КОНЦЕРТНІ ВРАЖЕННЯ". В ході реалізації плану реагування в оновленій та оснащеній глядацькій залі буде проведено ряд відповідних заходів. Для цього нашу громаду буде забезпечено різною технікою, меблями (місцями для сидіння, проектором, екраном, акустичною системою, мікрофонами, ноутбуком та костюмами для аматорських колективів та працівників Будинку культури).

За результатами проведеної роботи та презентації плану реагування Холминська громада отримає, все вище перелічене, загальною вартістю майже 25 тис.долларів.

Щира подяка за підтримку місцевого населення та країни загалом. Дякуємо за підтримку територіальних громад!

Проєкт «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад» втілюється IOM - UN Migration в партнерстві з Західноукраїнський ресурсний центр та фінансується Урядом Канади Embassy of Canada to Ukraine.

Окрема подяка Yuriy Trofimenko та Yuriy Usovich.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь