Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація, що має громадсько - суспільний інтерес

29 Вересня, 2023 р., 15:33
Бабин Яр - одне з найвідоміших пам'ятних місць, пов'язаних із людською трагедією. У роки Другої світової війни це місце нацистського геноциду. Тут починаючи з 29 вересня 1941 року і до жовтня 1943 року гітлерівські окупаційні власті знищили понад 100 тис. осіб.
29 Вересня, 2023 р., 15:29
Шановна освітянська спільнота громади! Напередодні Дня працівників освіти приймайте вітання! Бажаємо, щоб учні не доводили до кипіння. Щоб учительські нелегкі будні приносили тільки радість і були плідними. Бажаємо щоб у класі, вдома і на вулиці для вас панувала атмосфера щастя. Сил, терпіння, підтримки, інновацій! P.S. Перший заступник селищного голови Олег Василенко привітав усіх освітян зі святом.
21 Вересня, 2023 р., 12:40
Соціальний проєкт «Родинам захисників» покликаний розʼяснити, як запобігти стресовим ситуаціям у родинах захисників і захисниць та поінформувати членів сімей військових про канали комунікації із ЗСУ.
19 Вересня, 2023 р., 08:37
В межах реалізації ініціативи “Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату” експерти ГО «Електронна республіка» за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розробили інфографіку з порадами, як стати власником чи орендатором державного майна. Інфографіка містить у собі інформацію з порадами фізичним особам підприємцям чи юридичним особам щодо кроків, які потрібно здійснити, щоб орендувати або приватизувати об'єкт державної власності.
17 Вересня, 2023 р., 16:00
Сьогодні день сильних, мужніх, відважних і хоробрих людей - День рятівників.  Які б катастрофи і катаклізми не траплялися ви завжди готові прийти на допомогу.  Від щирого серця бажаємо вам спокійних трудових буднів та щоб з кожного виклику ви поверталися переможцями!
17 Вересня, 2023 р., 15:57
Шановні працівники та ветерани лісового господарства!   Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівника лісу.  Одним з найдорожчих скарбів нашого краю є неповторна краса лісів. Ліс – не тільки унікальний і безцінний дарунок природи, прикраса рідної землі, але й запорука нашої екологічної безпеки.  І ми поважаємо працю лісівників , спрямовану на збереження та примноження цього національного скарбу. Саме від вашої професійної, невтомної та самовідданої праці залежить збереження зеленого багатства, його відновлення та ефективне використання. Щиро бажаємо вам, шановні працівники лісового господарства, нових успіхів, віри і наполегливості у досягненні поставленої мети, міцного здоров’я, родинного щастя, миру, благополуччя та достатку.
17 Вересня, 2023 р., 15:55
День усиновлення  відповідно до Указу Президента  від 28.07.2023 року 
15 Вересня, 2023 р., 16:48
Продовжуємо роботи з благоустрою громади. Зокрема полагодили паркан біля Покровського храму у с. Жукля. Це стало можливим завдяки Борису Чепурному, який допоміг матеріалами. Та дякуючи небайдужим громадянам і місцевим жителям, що займались безпосередньо роботами по встановленню нового паркану, а саме: Валерію Булавинцю, Руслану Мельнику, Антону Войцехівському, Михайлу Пухалю, Миколі Давиденко та Віктору Морозу. Разом ми сила! Разом до перемоги!
15 Вересня, 2023 р., 16:26
11-12 вересня 2023 року ініціативна група (яка була створена на діалогових сесіях) пройшла заключний тренінг з покращення навичок написання грантів та бюджетування. Дане навчання підвищило спроможність відповідних фахівців громади у зборі, аналізі даних та прийнятті добре проінформованих, інклюзивних рішень, а найголовніше спеціалісти покращили знання з написання проєктних заявок, що в подальшому надасть можливість все більше залучати коштів до нашої громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь