Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація, що має громадсько - суспільний інтерес

18 Серпня, 2023 р., 15:16
Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: Товариство з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України» (ТОВ «Оператор ГТС України»).
18 Серпня, 2023 р., 14:46
  Повідомляємо, що 22 серпня в Холминській амбулаторії будуть приймати  обласні лікарі з високим рівнем кваліфікації: -лікар – ревматолог, лікар – офтальмолог, лікар – кардіолог, лікар – невролог та лікар – психолог. Прийом БЕЗКОШТОВНИЙ. Початок заходу об 11:30
13 Серпня, 2023 р., 17:06
Вітаємо з Днем працівників ветеринарної медицини України! Бажаємо ладнати з будь-якими пацієнтами та дарувати кожному з них відмінне самопочуття і гарний настрій. Нехай усі наші улюблені вуха, лапи, роги та хвости будуть здорові. А вам бажаємо міцних сил, впевненого професіоналізму, успіхів, достатку та процвітання.
12 Серпня, 2023 р., 10:25
Дорогі друзі, колеги і усі жителі нашої громади! Від щирого серця вітаємо нас усіх із Днем молоді: і тих, хто тільки вступає у доросле життя, і тих, для кого молодість - не лише паспортні дані, але й філософія життя, незалежно від віку та пройденого шляху. Серед багатьох свят, які відзначає наша країна, День молоді - свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Де час становлення, професійного вибору, час кохання та мрій, час планування майбутнього. Це той рубіж, коли кожна маленька перемога стає запорукою великого життєвого успіху. Молодість - фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте і обов’язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах. Сучасні і освічені, ви - сьогодення і майбутнє нашої країни.  Сьогодні, як ніколи, нашій країні потрібні ваші успіхи, ваш оптимізм, віра в майбутнє і прагнення до кращого. Потрібні саме ті якості, які властиві молодості і молодим. З нагоди свята бажаємо молоді міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого Ви прагнете!
11 Серпня, 2023 р., 14:57
Сьогодні відбулась чергова зустріч селищного голови Василя Чеботаря з родичами загиблих захисників нашої громади, що загинули в російсько-українській війні.  Спілкування стосувалось оформлення Алеї  Героїв та архітектурної подачі самого монументу. Зустріч пройшла у формі діалогу, де враховано думку та побажання кожного.  Ми памʼятаємо своїх Героїв, які віддали життя за наше майбутнє, тому увічнити памʼять про них є нашим обовʼязком!
11 Серпня, 2023 р., 14:45
Вчора, 10 серпня, у Холмах відбулася друга діалогова сесія в рамках проєкту "Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади».        
10 Серпня, 2023 р., 10:32
07 серпня 2023 року сильний вітер пронісся над нашою громадою. В результаті повалені дерева, розкриті дахи, пошкодженні лінії електропередач. Завдяки злагодженій та оперативній роботі працівників РЕМу, КП «Добробут» та Холминської селищної ради наслідки негоди ліквідовані. Дякуємо усім, хто взяв активну участь у проведенні робіт. Разом ми сила!
08 Серпня, 2023 р., 08:37
Без зв’язку немає управління, без управління немає перемоги! Сьогодні, 8 серпня, у День військ зв’язку Збройних Сил України, ми висловлюємо щиру вдячність військовослужбовцям, без яких просто неможливі успіхи нашої армії. Тисячі непомітних, на перший погляд, воїнів- зв’язківців – це очі та вуха всіх родів військ ЗСУ. Велика вдячність за патріотизм, фаховість, майстерність та мужність. Віримо у вас, віримо в нашу армію! Слава Героям – зв’язківцям України! Слава Україні!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь