Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація, що має громадсько - суспільний інтерес

15 Жовтня, 2023 р., 16:52
Сьогодні громада в жалобі… Попрощались із нашим захисником Крепсом Олександром… Олександр Миколайович народився 31 жовтня 1977 року в селі Жукля, де й розпочав навчання в школі. Юнацькі роки Олександр провів на Сумщині. В Глухівському ПТУ здобув професію електрика ,майстра холодильного обладнання і тракториста.  Професійну діяльність розпочав за фахом працюючи трактористом, згодом був вальщиком лісу, а останнім часом працював в Корюківському РЕМ електриком. Олександр Миколайович займався гирьовим спортом. У його колекції 30 медалей, 2 кубки, грамоти,нагрудний значок майстра з гирьового спорту.  У 2023 році був призваний до лав Збройних Сил України. Виконував обовʼязки гранатометника 1 десантно-штурмового відділення 2 десантно-штурмового взводу 2 десантно-штурмової роти 1 десантно-штурмового батальйону військової частини А0224. Вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність загинув 09 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі н. п. Новомихайлівка Донецької області.  Олександр дуже любив життя і активно проживав його.  У чоловіка залишилась дружина та двоє дорослих дітей від попереднього шлюбу.
14 Жовтня, 2023 р., 22:31
Не встигла громада оговтатись, як знову сумна звістка .... Захищаючи Україну від посягань одвічного ворога, загинув наш земляк ОЛЕКСАНДР КРЕПС, 1977 року народження. Трагедія сталася 9 жовтня поблизу н.п. Новомихайлівка Донецької області. Щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати.  Війна забирає найкращих…  Разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі.🙏
14 Жовтня, 2023 р., 22:21
Вчора, 13 вересня Холминська громада попращалась із своїм Героєм Нагорним Олександром. Народився Олександр Володимирович 24 травня 1972 року у селищі Холми (тут пройшли дитинство та шкільні роки). У 1986 році закінчив місцеву школу та вступив до професійно-технічного училища у м. Чернігів, де отримав професію маляр, монтажник по монтажу залізобетонних конструкцій. Далі Олександра призвали на військову службу. Проходив її він у Німеччині, був телефоністом. Повернувшись до рідного селища Олександр Володимирович працював за кермом (трактористом) у місцевому колгоспі. Колеги згадують його як доброго, роботящого, турботливого і дбайливого, з хорошим почуттям гумору. У 2023 був призваний до лав Збройних Сил України.  Виконував функції навідника 2 мотопіхотного відділення 1 мотопіхотного взводу 1 мотопіхотної роти військової частини А4590. 06 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі н.п. Новомайорське Олександр отримав мінометно-артилерійські поранення не сумісні із життям.   Він був доброю, чуйною людиною, надійним побратимом, патріотом своєї країни. Олександр  мужньо виконав свій військовий обов’язок, захищаючи свободу і незалежність України. У чоловіка залишились дружина та троє дітей.
11 Жовтня, 2023 р., 14:34
Чернігівське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю повідомляє про можливість проведення процесу протезування нижніх та верхніх кінцівок максимально просто і доступно.
11 Жовтня, 2023 р., 08:13
Холминська громада передала військовим 3-го механізованого взводу механізованої роти тепловізійні прилади Guide TS 435 400X 300pX35mm (3 шт.) загальною вартістю 274 500 гривень (кошти для закупівлі даного обладнання були виділені з місцевого бюджету).  Завдяки такому пристрою військові ефективно виконують бойові завдання, почуваються безпечніше під час чергування на позиціях уночі та мають змогу швидше виявити ворога. Разом до Перемоги! Нехай Бог береже наших хлопців!
10 Жовтня, 2023 р., 15:50
Сумна звістка знову надійшла до нашої громади… Обороняючи Україну, виявивши стійкість та мужність, загинув наш земляк ОЛЕКСАНДР НАГОРНИЙ, 1972 року народження. Трагедія сталася 6 жовтня поблизу н.п. Новомайорське Донецької області. Щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Війна забирає найкращих… Разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі. Інформацію щодо поховання повідомимо додатково на офіційній сторінці Холминської селищної ради.
09 Жовтня, 2023 р., 11:32
Благодійна організація Worldpartners (Нідерланди) з початку бойових дій реалізує програму, в межах якої надавались насіннєві матеріали з Нідерландів для домогосподарств та фермерів України. Цього року понад 20 тис. домогосподарств та 100 фермерських господарств отримали насіннєву картоплю, насіннєву цибулю та насіння овочів “борщового набору”.
09 Жовтня, 2023 р., 09:42
Шановні працівники та ветерани поштового зв'язку ! Прийміть щирі вітання із професійним святом! Ваша невтомна праця забезпечує зв'язок та об’єднує людей, розділених великими відстанями, а глибока відданість своїй справі, оперативність і відповідальність є запорукою розвитку поштового зв’язку. Нехай вам завжди посміхається доля та дарує міцне здоров’я й довголіття, а вісточки, які ви приносите людям, будуть лише радісними. Щастя і благополуччя вам і вашим родинам!
06 Жовтня, 2023 р., 14:22
Вже від крові аж стогне земля, А за хлопцем і небо ридає, Мама все ще чекає дзвінка, А тебе вже між нами немає.
06 Жовтня, 2023 р., 14:12
Завдяки плідній роботі персоналу Холминського Будинку творчості дітей та юнацтва та КП «Добробут» (який допоміг технікою) було здійснено косметичні ремонтні роботи фасаду будівлі БТДЮ. Це стало можливим за підтримки Холминського спиртового заводу.  Вдячні усім причетним!  Разом ми сила!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь