Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація, що має громадсько - суспільний інтерес

06 Жовтня, 2023 р., 09:48
Понад 10 тисяч ветеранів війни та військовослужбовців звернулися до системи безоплатної правничої допомоги від початку 2023 року. Серед поширених питань цієї категорії клієнтів – підстави звільнення з військової служби, порядок переведення до іншої військової частини, а також ті, що стосуються сімейних правовідносин, зокрема стягнення аліментів, розлучення, оформлення спадщини. Розповідаємо, як учасникам бойових дій отримати безоплатну правничу допомогу та в яких випадках може допомогти система БПД. 
04 Жовтня, 2023 р., 15:24
Близькі родичі людей, які зникли безвісти у зв’язку з бойовими діями, під час пошуків можуть потребувати юридичної допомоги. Отримати таку допомогу можна безоплатно, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги. У вкладенні — новина Де близьким родичам зниклих безвісти отримати юридичну допомогу безоплатно. Розширена новина за темою, як ми допомагаємо: https://legalaid.gov.ua/novyny/yak-yurysty-systemy-bpd-nadayut-pravnychu-dopomogu-blyzkym-rodycham-znyklyh-bezvisty/  
01 Жовтня, 2023 р., 16:42
З нагоди свята вітаємо усіх, хто має високе звання захисника та захисниці України!  Нехай віра українців оберігає Вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті!  Зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди, мирного неба і Божого благословіння Вам та Вашим родинам. Доземний уклін! ДЯКУЄМО!
01 Жовтня, 2023 р., 16:40
Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.
30 Вересня, 2023 р., 15:35
Шановні жителі селища Холми! Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята — Дня селища. Цей день особливий, це - свято єднання! Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гордість за свою малу батьківщину, а душі переповнює відчуття єдиної родини.  Бажаємо усім мирного неба, спокою та злагоди, добробуту, міцного здоров’я і родинного затишку. Нехай у кожній домівці панує піднесений настрій, а кожного мешканця береже Господь! Разом ми сила! Разом до перемоги!
30 Вересня, 2023 р., 15:31
Щиро вітаємо бібліотекарів Холминської громади з професійним святом! Бажаємо, щоб ваші бібліотеки і надалі залишалися збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, центром громадського життя та повноцінним простором для цікавих та зхахоплюючих зустрічей та заходів.
29 Вересня, 2023 р., 15:33
Бабин Яр - одне з найвідоміших пам'ятних місць, пов'язаних із людською трагедією. У роки Другої світової війни це місце нацистського геноциду. Тут починаючи з 29 вересня 1941 року і до жовтня 1943 року гітлерівські окупаційні власті знищили понад 100 тис. осіб.
29 Вересня, 2023 р., 15:29
Шановна освітянська спільнота громади! Напередодні Дня працівників освіти приймайте вітання! Бажаємо, щоб учні не доводили до кипіння. Щоб учительські нелегкі будні приносили тільки радість і були плідними. Бажаємо щоб у класі, вдома і на вулиці для вас панувала атмосфера щастя. Сил, терпіння, підтримки, інновацій! P.S. Перший заступник селищного голови Олег Василенко привітав усіх освітян зі святом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь