Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація, що має громадсько - суспільний інтерес

Інформація щодо доступності об'єктів громадського призначення для мало мобільних груп населення

18 Квітня, 2024 р., 14:53
Чернігівщина щодня страждає від російської агресії, а систематичні обстріли регіону призводять до руйнування або пошкодження газових мереж. Відтак, стабільна доставка «блакитного палива» вимагає відповідальної та цілодобової роботи газовиків. Саме за рахунок оплати за послугу з розподілу газу фахівці Чернігівської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» здійснюють не тільки стабільний розподіл газу, а й оперативне відновлення газопостачання та усі необхідні аварійні роботи.
17 Квітня, 2024 р., 11:34
Холминська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено для проведення незалежної оцінки  майна комунальної власності з метою бухгалтерського обліку, а саме:
10 Квітня, 2024 р., 09:40
Чому це важливо? Сприяння зайнятості особам з інвалідністю, значна частина яких є маломобільними – важлива соціальна функція держави по відношенню до суспільства. У ХХІ столітті Україна прагне побудувати соціальний простір безбар'єрності – це означає створення реальних рівних можливостей для усіх громадян. Лібералізація трудових відносин в Україні викликана негативними чинниками, такими як воєнний стан і пандемія, однак це відкриває нові можливості для працевлаштування осіб з інвалідністю. В умовах гострого дефіциту кадрів, особливо у сфері виробничих спеціальностей, що виник через війну та міграцію українських біженців за кордон, інтеграція людей з інвалідністю в економіку країни – реальний вихід для стабілізації ринку праці. Працевлаштування осіб з інвалідністю – це вирішення ряду соціальних питань цієї категорії населення, головним чином – сприяння їх економічній незалежності та добробуту.
10 Квітня, 2024 р., 08:33
Благодійна організація «ВЕСТ СУППОРТ В УКРАЇНІ» виконує партнерську програму спільно з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (далі - ФАО) (англ. Food and Agriculture Organization, FAO). Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини розпочинає програму підтримки здоров'я сільськогосподарських тварин, яких утримують малі сільські домогосподарства. Кожна відібрана для участі у програмі родина отримає ваучер на суму 5 180 грн для придбання ветеринарних препаратів: антибіотиків, вітамінів, протипаразитарних та антисептичних засобів – у попередньо відібраних постачальників. Надання ваучерної допомоги дозволить домогосподарствам та дрібним фермерам задовольнити нагальні потреби в продуктах для здоров'я тварин, придбати додаткові ветеринарні препарати для покращення виробничого потенціалу. Хочемо зазначити, що програма ваучерів ФАО відповідає державним і гуманітарним стандартам та надає гнучку підтримку для покриття збитків. Допомогу можуть отримати родини, що мешкають у сільській місцевості та утримують птицю або до 5 голів іншої худоби, та дрібні фермери, що утримують до 50 свиней, 30 корів молочних порід чи 30 кіз. Отримати вищезазначену допомогу можуть такі категорії домогосподарств, які відповідають одній або декільком з наведених нижче умовам: o Сільські фермерські господарства, які постраждали від конфлікту та не мають іншого постійного джерела доходу, щоб досягти мінімального рівня виїзду. o Сільські фермерські господарства, очолювані одноосібними батьками, з дитиною (дітьми) віком до 18 років. o Сільські фермерські господарства з дітьми віком до 18 років 3+.o Сільські фермерські господарства з вагітними та/або годуючими матерями та дітьми віком до одного року. o Сільські фермерські господарства з серйозними/хронічними захворюваннями/інвалідністю. o Сільські фермерські господарства з людьми похилого віку (>65). o Сільське фермерське господарство з усиновленими дітьми віком до 18 років 2+. o Сільські фермерські господарства, які забезпечують продуктами харчування колективні центри ВПО. o Сільські фермерські господарства, які приймають внутрішньо переміщених осіб. o Сільські фермерські господарства, які повернулися з початку війни та не можуть задовольнити базові потреби, або відповідають будь-якому з вищезазначених критеріїв вразливості. Відібраним родинам будуть надіслані смс-повідомлення щодо подальших кроків участі у програмі. З метою участі територіальних громад Чернігівської області у проєкті ФАО «Розширення доступу сільських фермерських господарств та дрібних фермерів до основних продуктів здоров'я тварин для птиці та тваринництва», просимо Вас підготувати актуальні списки людей для отримання даного ваучеру, заповнивши детальну інформацію, що надана в додатку до листа (таблиця). Просимо Вас надати інформацію на пошту westsupp.ua@gmail.com до 19 квітня 2024 року включно. Контактний номер телефону: +38 (093) 233-37-79. З повагою,
04 Квітня, 2024 р., 09:24
Воно проводиться, щоб завчасно виявити витоки газу (які можуть бути неочевидними для споживачів) та запобігти  аварійним ситуаціям. Адже будь-які мережі, а тим паче газопроводи – це об’єкт підвищеної небезпеки, їх потрібно регулярно перевіряти та обслуговувати. 
02 Квітня, 2024 р., 08:25
Корюківський РТЦК та СП продовжує відбір кандидатів на військову службу за контрактом у лавах ЗСУ
27 Березня, 2024 р., 08:55
З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.
18 Березня, 2024 р., 10:31
Холминська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки  майна комунальної власності з метою бухгалтерського обліку, а саме:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь