Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація, що має громадсько - суспільний інтерес

27 Жовтня, 2023 р., 11:23
Шановні жителі громади! Сьогодні, 27 жовтня, наша країна відзначає День української писемності та мови. Ми маємо безцінний дар: одну з наймилозвучніших і найкрасивіших мов світу. Всебічна підтримка державної мови, зростання її престижу, зміцнення та розвиток – почесна місія кожного громадянина України. Українська мова – мова волі, мова боротьби та мова, яка зараз стає популярною по всьому світу. Дякуємо усім, хто підтримує її поширення. Миру нам, добра та нових здобутків!
27 Жовтня, 2023 р., 10:57
За сприяння Майка Віктора Анатолійовича (Надзвичайний і Повноважний Посол України в Туркменістані) наша громада отримала 77 стільців для потреб Холминського Будинку культури та інших бюджетних установ. Відсутність облаштованих місць для відвідувачів, їх застарілий та зношений стан перешкоджали комфортному проведенню заходів. Створені умови дозволять підвищити імідж закладів та покращати добробут жителів Холминської громади. Щиро дякуємо Віктору Анатолійовичу, його сім’ї та команді за неодноразову допомогу та підтримку. Бажаємо міцного здоров’я та наснаги. Окремо дякуємо ПП «Світанок» за доставку стільців. Будуємо громаду разом!!
27 Жовтня, 2023 р., 10:43
Сьогодні голова громади Василь Чеботарь провів засідання виконавчого комітету, де були опрацьовані ряд питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності нашої громади, зокрема: 1.Про затвердження інформаційних і технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» апарату виконавчого комітету Холминської селищної ради. 2.Про надання дозволу на виготовлення дубліката свідоцтва про право власності. 3.Про внесення змін до рішень комісій виконавчого комітету. 4.Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. 5.Про затвердження актів обстеження зелених насаджень. 6.Бюджетні питання.  Крім цього, на засіданні обговорили й інші питання із життя громади.
27 Жовтня, 2023 р., 10:21
Відтепер споживачі Чернігівщини мають передавати показання лічильників газу через сервіси Газопостачальної компанії «Нафтогаз України». Оскільки 24 жовтня АТ «Чернігівгаз» перейшло під державне управління Групи Нафтогаз.
27 Жовтня, 2023 р., 10:20
Клієнти ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» можуть передати показання газового лічильника будь-яким зручним для них способом, незалежно від наявності інтернету чи доступності центру обслуговування клієнтів.
25 Жовтня, 2023 р., 14:15
Громадською організацією «Юридична Сотня» спільно з фахівцями Міністерства соціальної політики України, Міністерства у справах ветеранів України, Міністерства оборони України та Генерального Штабу Збройних Сил України з метою забезпечення військовослужбовців, ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) базовою інформацією щодо пільг, прав і соціальних гарантій, а також – надання рекомендацій щодо порядку дій в певних ситуаціях, розроблено Пам’ятку учасникам російсько-української війни (http://surl.li/mirzf).
25 Жовтня, 2023 р., 09:56
АТ «Чернігівгаз» стало 18-им підприємством, яке перейшло під контроль держави.
18 Жовтня, 2023 р., 11:34
Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, мета якого – висвітлення проблеми торгівлі людьми, необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців, надання допомоги постраждалим особам.
16 Жовтня, 2023 р., 10:28
З 1 жовтня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) запровадила зміни у підході до визначення мінімального розміру річної замовленої потужності для побутових споживачів, яким газопостачання припинено повністю або частково (Постанова держрегулятора №1659 від 12.09.2023 року).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь