Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація, що має громадсько - суспільний інтерес

16 Листопада, 2023 р., 10:32
Департаментом кіберполіції спільно з волонтерами створено проект «МРІЯ» StopRussia Channel (https://t.me/+uhuMFjDH7lljM2Ey), який обʼєднує небайдужих громадян щодо протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.
14 Листопада, 2023 р., 14:50
Здійснено поточний ремонт мосту у селі Козилівка.  Нагадаємо, на цьому мосту були відсутні секції перил, через що ходити мостом, особливо з малими дітьми було просто небезпечно. Зараз ця проблема усунена. Дякуємо старості старостинського округу Олександру Ісаєнку та КП «Добробуд» за проведені роботи. Будуємо громаду разом!
10 Листопада, 2023 р., 16:04
Сьогодні, 10 листопада 2023 року, під головуванням селищного голови Василя Чеботаря відбулось засідання сесії Холминської селищної ради.  
09 Листопада, 2023 р., 14:23
Відзначення Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва – це визнання ролі української культури в процесі пробудження та формування національної свідомості.
06 Листопада, 2023 р., 16:05
З метою утримання в належному стані доріг у громаді, що не мають твердого покриття, проводяться роботи по їх підсипанню. Звичайно, за один сезон неможливо це зробити в усіх населених пунктах громади, тому роботи виконуються по черзі. Нині підсипано дороги у селі Радомка та дорогу Чорний Ріг - Радомка. Це стало можливим завдяки спільній роботі бізнесу, влади і громадян. Дякуємо підприємцю Миколі Галаху та депутату селищної ради Івану Марахоньку, що допомогли технікою на якій працювали Іван Масалико і Юрій Вишар. Окремо дякуємо КП «Добробут» та місцевим жителям Олександру Мироненку і Василю Олексієнку, які працювали на власних тракторах.  Будуємо громаду разом!
06 Листопада, 2023 р., 14:37
Молодь з усієї України запрошують на програму UPSHIFT, щоб створити власні проєкти, які зможуть вирішити проблеми, пов’язані з відновленням країни від наслідків війни
03 Листопада, 2023 р., 15:38
Сьогодні, 3 листопада свій славний 90-річний ювілей відзначає житель села Радомка – Григорій Данилович Мартиненко.  Привітати іменинника завітали селищний голова Василь Чеботарь, в.о. начальника центру надання соціальних послуг Юлія Комач, староста старостинського округу Володимир Івахненко та діловод Наталія Колько. Незважаючи на такий поважний вік, ювіляр зберіг ясність пам’яті та мудрість, завжди усміхнений і привітний, вражає своєю щирістю, добротою та життєрадісністю. Бажаємо Григорію Даниловичу міцного здоров’я, теплоти та затишку в родині. Щоб кожний день життя був радісним і сонячним! Радійте життю та зберігайте бадьорість ще довгі роки!
03 Листопада, 2023 р., 14:13
Напередодні професійного свята, яке цьогоріч відзначають 5 листопада, привітали працівників соціальної сфери громади.
03 Листопада, 2023 р., 11:26
Сьогодні, 03 листопада 2023 року – в нашій державі відзначають 2 професійних свята – День ракетних військ і артилерії та День інженерних військ!
30 Жовтня, 2023 р., 10:37
Звертаємо увагу, що з листопада місяця споживачам «Чернігівгазу» показання газового лічильника необхідно передавати за допомогою нових сервісів ГК «Нафтогаз».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь