Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Лютого, 2022 р., 10:17
ОК-5 та ОК-7 - це довідки про страховий стаж. Їх використовують для оформлення на роботу, призначення пенсії або нарахувань за лікарняним. Нині довідки можна отримати без черг та стресу онлайн на порталі «Дія». Для цього:
09 Лютого, 2022 р., 10:15
Як зазначено у ст. 24 Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування” ( https://is.gd/8zE0KG ), страховий стаж - період (строк), протягом якого особа підлягає загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню та за який щомісяця сплачені страхові внески в сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок.
09 Лютого, 2022 р., 10:12
Про заплановане масове вивільнення працівників
09 Лютого, 2022 р., 10:10
Служба зайнятості сьогодні – це сервісна установа, у якій можна отримувати послуги онлайн. Це дозволяє максимально скоротити витрати часу клієнтів на виконання формальних процедур. Для них у вільному доступі на порталі державної служби зайнятості  https://chg.dcz.gov.ua/- найбільша база вакансій в межах країни, електронна черга для безробітних, електроні кабінети для роботодавців та шукачів роботи, платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри, освітній портал. Аби скористатися ними, достатньо мати комп’ютер, підключений до Інтернету, або необхідні додатки у своєму гаджеті. А тепер про все це більш детально…
09 Лютого, 2022 р., 10:06
Сьогодні шукати роботу можна, не виходячи з дому, адже всі заявлені роботодавцями у службу зайнятості вакансії – у вільному доступі в мережі Інтернет. Переглянути їх можете на нашому офіційному сайті за посиланням: https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy База вакансій оновлюється щодня.
09 Лютого, 2022 р., 10:02
Бажаєте безкоштовно і в стислі терміни отримати затребувану на ринку праці професію чи підвищити кваліфікацію? Таку можливість сьогодні надає безробітним служба зайнятості.
28 Січня, 2022 р., 16:19
З 8 січня 2022 року роботодавців штрафуватимуть, якщо у своїх вакансіях вони зазначатимуть бажану стать кандидата, вік, расу чи колір шкіри. Також під забороною вимоги щодо мовних, політичних, релігійних та інших переконань, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, освіти тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь