Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Листопада, 2022 р., 11:13
Компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування 149 внутрішньо переміщених осіб отримають 64 роботодавці Чернігівщини. Відповідні рішення прийняті обласним центром зайнятості станом на 27 жовтня.
04 Листопада, 2022 р., 11:11
Про це повідомила очільниця обласної служби зайнятості Лідія Падалка. Йдеться про організацію органами місцевого самоврядування спільно з військовим командуванням суспільно корисних робіт у період воєнного стану. 
04 Листопада, 2022 р., 11:09
Таку норму передбачає Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці», який набув чинності 29 жовтня поточного року.
26 Жовтня, 2022 р., 14:00
Суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану мають оборонний характер або ж слугують для ліквідації надзвичайних ситуацій, які виникли в період воєнного стану, та їх наслідків, забезпечують функціонування національної економіки та життєдіяльність населення.
26 Жовтня, 2022 р., 13:59
Особа, яка отримує послуги в службі зайнятості як безробітна, повинна своєчасно повідомляти свого кар'єрного радника про зміну обставин, які впливають на можливості її працевлаштування, умови виплати матеріального забезпечення та отримання соціальних послуг.
17 Жовтня, 2022 р., 15:57
Відповідно до законодавства України під час дії воєнного стану для шукачів роботи та, зокрема, офіційно зареєстрованих безробітних, підходящою вважається робота, яка: - відповідає освіті, професії (спеціальності), кваліфікації, а також набутому за період трудової діяльності досвіду роботи – протягом 30 календарних днів з дня надання статусу зареєстрованого безробітного; - не потребує кваліфікації (спеціальності), професійної підготовки або потребує первинної професійної підготовки, зокрема безпосередньо на робочому місці, - для осіб, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад 30 календарних днів, та осіб, які не мають професії (спеціальності) і вперше шукають роботу; - відповідає рівню заробітної плати за останнім місцем роботи – для осіб, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного протягом 30 календарних днів. - із розміром заробітної плати не нижче мінімального (наразі це - 6700 грн) для роботи на умовах повного робочого дня – для осіб, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад 30 календарних днів або здійснюють пошук роботи вперше. Підбір підходящої роботи проводиться за місцем звернення особи до структурних підрозділів служби зайнятості та не обмежується межами адміністративно-територіальної одиниці, в якій особа зареєстрована як безробітна чи звернулася для пошуку роботи; При цьому без згоди безробітного йому не може пропонуватися робота, яка потребує зміни місця проживання або місця перебування. У разі відсутності підходящої роботи зареєстровані безробітні направляються на громадські та інші роботи тимчасового характеру або суспільно корисні роботи. Ознайомитися із Законом України "Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування сфер зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття під час дії воєнного стану" тут У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся на «гарячу лінію» Чернігівської обласної служби зайнятості за тел. (0462)67-51-39 або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv
17 Жовтня, 2022 р., 15:47
Відкрили вакансію – повідомте службу зайнятості! Причому це потрібно зробити не пізніше, ніж через 3 робочі дні з дати відкриття. Нагадаємо, що з 7 липня цього року застосовується нова форма звітності за формою № 3ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)». Зауважимо, що подавати цей звіт потрібно незалежно від намірів роботодавця шукати працівника самостійно чи за допомогою служби зайнятості – в інформації має бути чітко зазначено спосіб укомплектування вакансії. Що стосується вимог щодо професійних компетенцій претендента на вакансію, то така інформація викладається у довільній формі. Може бути проставлена відмітка “Без вимог”. Роботодавець може подати звіт № 3-ПН традиційно, у паперовому вигляді, до будь-якого центру зайнятості (філії) незалежно від місцезнаходження підприємства, а також засобами електронного зв’язку. Консультації за телефоном (0462) 77-90-25, або скористайтесь нашим каналом онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv Чернігівський обласний центр зайнятості
06 Жовтня, 2022 р., 09:36
Компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування 141 внутрішньо переміщеної особи отримають 60 роботодавців області. Відповідні рішення прийняті обласним центром зайнятості станом на 4 жовтня.
06 Жовтня, 2022 р., 09:35
З 1 жовтня 2022 року в Україні підвищилися соціальні стандарти (згідно статті 8 Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік»). Зокрема, мінімальна заробітна плата зросла у місячному розмірі до 6700 гривень. У зв’язку з цим розмір заробітної плати у вакансіях, а також при залученні до суспільно корисних робіт не може бути нижче ніж 6700 грн (за умови відпрацювання повного робочого часу).
29 Вересня, 2022 р., 14:49
Цікавитеся актуальними професіями Чернігівщини? Фахівці обласної служби зайнятості розробили для вас «Барометр професій». Він допоможе зорієнтуватися у великому та складному світі професій, обрати правильний професійний шлях і стати затребуваним на ринку праці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь