Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Лютого, 2023 р., 12:05
На Чернігівщині чимало хороших пропозицій від роботодавців, які готові платити гідну заробітну плату. База вакансій служби зайнятості оновлюється щодня, переглянути її можна на порталі державної служби зайнятості за посиланням https://chg.dcz.gov.ua. Найбільше вакансій для лікарів, слюсарів, водіїв, швачок, електромонтерів, підсобних робітників тощо.
06 Лютого, 2023 р., 10:35
Серед основних завдань Державної служби зайнятості - сприяння громадянам у підборі підходящої роботи.
03 Лютого, 2023 р., 11:19
Вона передбачає надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Прийом документів по першій хвилі стартував 1 лютого і триватиме по 12 лютого. Загалом у 2023 році передбачено 20 хвиль.
02 Лютого, 2023 р., 16:07
У рамках урядової ініціативи "Армія відновлення" безробітні області долучаються до суспільно корисних робіт. У поточному році такі роботи розпочалися 1 лютого у 4-х територіальних громадах області за участю 47 безробітних. Наразі вони прибирають придорожні та прибережні смуги, вирубують чагарники, заготовляють дрова, плетуть маскувальні сітки для потреб ЗСУ. На період участі у суспільно корисних роботах з безробітними укладається строковий трудовий договір, оплата праці не може бути нижчою ніж розмір мінімальної заробітної плати, яка на сьогодні складає 6700 грн. Нагадаємо: суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану мають оборонний характер або ж слугують для ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, що виникли в період воєнного стану, та їх наслідків, задоволення потреб ЗСУ і сил цивільного захисту, забезпечення функціонування національної економіки та життєдіяльості населення. До їх переліку входять ремонтно-відновлювальні роботи, розбір завалів, розчищення залізничних колій та доріг, будівництво споруд цивільного захисту, найпростіших укриттів, інших інженерних споруд спеціального призначення, підтримання у готовності захисних споруд, вантажно-розвантажувальні, сільськогосподарські роботи  тощо. Бажаєте й ви вступити до «Армії відновлення» країни? Звертайтеся до центру зайнятості, зручного для вашого відвідування, або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv Чернігівський обласний центр зайнятості  
19 Січня, 2023 р., 11:11
Шукаєте роботу? Серед наявних в базі вакансій служби зайнятості обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. Ознайомитися з актуальними вакансіями можна на нашому сайті в рубриці "Шукаю роботу" за посиланням: https://chg.dcz.gov.ua/ 
17 Січня, 2023 р., 10:22
Шукаєте роботу? Серед наявних в базі вакансій служби зайнятості обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. До переліку найбільш затребуваних увійшли:
02 Січня, 2023 р., 10:54
Саме стільки позитивних рішень про надання мікрогранту на створення або розвиток бізнесу було прийнято Державною службою зайнятості за півроку дії програми «Власна справа» урядового проекту «єРобота». Переможці отримають гранти на загальну суму понад 19 млн грн. Завдяки реалізації цієї програми в області буде створено майже 180 нових робочих місць.
29 Грудня, 2022 р., 15:49
Треба отримати дозвіл у службі зайнятості. Для цього роботодавець має подати до обласного центру зайнятості пакет документів. Їх перелік та способи подачі за посиланням: https://chg.dcz.gov.ua/publikaciya/perelik-dokumentiv-dlya-otrymannya-dozvolu-na-zastosuvannya-praci-inozemciv-ta-osib-bez
26 Грудня, 2022 р., 13:58
ТОП високооплачуваних вакансій від служби зайнятості:
26 Грудня, 2022 р., 13:57
Незважаючи на воєнний стан, швейні підприємства області працюють і потребують кваліфікованих кадрів. Найбільше бракує швачок. Також потрібні інженери-технологи, складальники верху взуття, кравці тощо. Роботодавці гарантують офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, соціальний пакет, комфортні умови праці. Загалом у базі даних обласної служби зайнятості налічується більше 30 вакансій у галузі легкої промисловості із заробітною платою до 13 тис. грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь