Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Травня, 2023 р., 10:53
Внутрішньо переміщеним особам пропонується низка безкоштовних сервісів та послуг, спрямованих на сприяння в працевлаштуванні на новому місці. Про це повідомила директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка під час зустрічі з представниками місцевої влади, роботодавцями,  освітянами Сновщини та переселенцями, які нині проживають на території цієї громади.
10 Травня, 2023 р., 10:47
У січні-квітні поточного року послугами державної служби зайнятості в області скористалися 10,5 тис. безробітних громадян, кожного 3-го з яких охоплено активними програмами сприяння зайнятості. Зокрема, 1,6 тис. осіб знайшли роботу, ще 1,4 тис. - залучено до громадських та суспільно корисних робіт. Крім того, близько сотні безробітних скеровано на професійне навчання, 131 особа для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці скористалася ваучером на навчання. 
09 Травня, 2023 р., 11:02
Про це йшлося під час зустрічей представників ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат №2», ДП «Пассервіс» та ТОВ «Пассервіс-люкс» з директоркою Чернігівського обласного центру зайнятості Лідією Падалкою. 
08 Травня, 2023 р., 11:22
ТОВ "Бейкері Фуд Індастрі", ТОВ «Овочева група», ТОВ «АР Козелець» є ринкоутворюючими підприємствами Козелеччини. Вони стабільно працюють і розвиваються, а тому час від часу потребують нових працівників. Уже не перший рік підібрати потрібні кадри їм допомагає служба зайнятості. Про шляхи подальшої співпраці, послуги служби зайнятості в період воєнного стану, зокрема фінансові стимули для роботодавців, йшлося під час зустрічей заступника директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергія Роговця з керівництвом цих підприємств.
04 Травня, 2023 р., 15:24
Створювати солодкі смачні шедеври – її пристрасть і робота. Своє хобі прилучанка Ганна Голуб перетворила на успішний бізнес і вже майже шість років займається кондитерською справою професійно. Спочатку працювала вдома, виконуючи індивідуальні замовлення клієнтів, а торік завдяки підтримці родини зважилася відкрити кондитерський цех. На становлення бізнесу взяла мікрогрант за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».
03 Травня, 2023 р., 11:56
За повідомленням обласного центру зайнятості, переможцями 5-ї в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», яка тривала з 27 березня по 9 квітня, стали 13 мешканців Чернігівщини. Вони отримають мікрогрант на старт або розвиток власного бізнесу. 
02 Травня, 2023 р., 15:27
Наші земляки обрали такі професії: «електрогазозварник», «кухар», «електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва», «машиніст крану автомобільного», «слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «монтажник гіпсокартонних конструкцій».
02 Травня, 2023 р., 10:08
Мешканці та ВПО, які проживають у Полтавській, Сумській та Чернігівській областях, можуть подати заявку на отримання грантів до 1 500 доларів США на розвиток своїх господарств.
28 Квітня, 2023 р., 10:57
До 1 млн. грн на створення або розвиток власної справи можуть отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або їх подружжя в рамках нової грантової програми урядового проєкту єРобота, яка стартувала 10 квітня поточного року.  Ключова вимога - створення нових робочих місць. Таким чином держава не лише підтримує бізнес, але й вирішує питання зайнятості громадян. Програмою передбачено надання грантів:
25 Квітня, 2023 р., 11:25
Саме стільки мешканців області стали переможцями на отримання мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу за час дії програми (з липня 2022 року). В результаті її реалізації ними передбачається створення 264 нових робочих місць. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала понад 27 млн грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь