Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Червня, 2023 р., 11:40
Визначено переможців 7-го у поточному році періоду прийому заяв учасників  програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», який тривав з 24 квітня по 07 травня 2023 року. Ухвалено 13 позитивних рішень щодо надання мікрогрантів мешканцям Чернігівщини. Про це повідомив заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергій Роговець.
31 Травня, 2023 р., 14:55
Перед повномасштабним вторгненням чернігівець Ігор Волков займався професійним пранням та чищенням килимів. Після звільнення Чернігівщини від окупантів відновив діяльність і попри воєнні ризики працює та розвиває свій бізнес. Залучити додаткові кошти на розвиток допомогла грантова програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».
30 Травня, 2023 р., 16:06
2241 безробітний Чернігівщини цьогоріч долучився до суспільно корисних робіт і таким чином поповнив лави «Армії відновлення» країни.
29 Травня, 2023 р., 11:49
Так вважають на ПрАТ «Ніжинський жиркомбінат» - підприємстві, яке давно співпрацює з Чернігівською обласною службою зайнятості і вже скористалося різними програмами компенсацій. 
29 Травня, 2023 р., 11:47
З початком повномасштабного вторгнення росіян значна кількість українців покинули рідні домівки та змушені були шукати кращої долі в інших громадах. І нині на Чернігівщині через постійні обстріли прикордоння люди продовжують виїжджати переважно вглиб області. За останніми даними, на початок травня на Чернігівщині налічувалось більше 70 тис. переселенців. Серед них понад 60% жінок, близько 20% - пенсіонерів, кожен четвертий – дитина до 18 років.
24 Травня, 2023 р., 16:21
Можливістю стати більш конкурентоспроможними на ринку праці скористалися 3 переселенки на Чернігівщині. Людмила Петренко, Наталія Окусок та Наталія Пахомова повернулися до рідного Сновська з Бучі. Коли фахівці служби зайнятості запропонували отримати ваучер на навчання, то погодились без зайвих вагань, обравши професію кухаря, яку наразі здобувають у Сновському вищому професійному училищі лісового господарства.
19 Травня, 2023 р., 14:33
Попри воєнний стан весняно-польові роботи на Чернігівщині розпочалися вчасно. Підприємства сільськогосподарської галузі працюють, тримаючи економічний фронт, та потребують кадрів. На сьогодні в базі даних обласної служби зайнятості налічується 543 вакансії, з них 89 – у сільському господарстві. Найбільш затребувані:
18 Травня, 2023 р., 12:06
Про це свідчить переважна кількість вакансій у базі обласної служби зайнятості. На початок травня їх налічувалось 543. Більшість - на підприємствах переробної промисловості (29,1%), сільського господарства (15,5%), у сфері охорони здоров’я (11,4%), торгівлі (9,0%).
18 Травня, 2023 р., 08:34
З початком повномасштабного вторгнення росіян значна кількість українців покинули рідні домівки та змушені були шукати кращої долі в інших громадах. І нині на Чернігівщині через постійні обстріли прикордоння люди продовжують виїжджати переважно вглиб області, рятуючи своє життя і життя дітей. На новому місці переселенці зіштовхуються з багатьма труднощами, серед яких – брак роботи. Щоб допомогти їм працевлаштуватись служба зайнятості пропонує низку безкоштовних сервісів і послуг та фінансово підтримує роботодавців, котрі беруть на роботу переселенців. До речі, в січні-квітні поточного року послугами державної служби зайнятості в області скористалися 426 переселенців, що більш ніж втричі перевищує показник минулого року. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка під час зустрічі з представниками місцевої влади, роботодавцями та внутрішньо переміщеними особами, які наразі проживають на території Дмитрівської громади Ніжинського району.
16 Травня, 2023 р., 16:11
Визначено переможців 6-ї в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми «Власна справа» урядового проєкту єРобота, який тривав з 10 по 23 квітня 2023 року. Про це повідомив заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергій Роговець.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь