Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Грудня, 2022 р., 13:55
Про це повідомляють у службі зайнятості. Робота є для лікарів різних профілів, сестер медичних, фельдшерів, молодших медичних сестер. Зокрема в області потрібні лікарі загальної практики-сімейні лікарі, терапевти, педіатри, стоматологи, невропатологи, хірурги, анестезіологи тощо. Медпрацівників шукають у Чернігові, Сновську, Новгород-Сіверську, Ніжині, Варві, Прилуках, а також на Городнянщині, Коропщині, Сосниччині, Бобровиччині, Борзнянщині, Ічнянщині, Куликівщині. Загалом у базі даних обласної служби зайнятості налічується близько 40 вакансій у сфері охорони здоров’я.
20 Грудня, 2022 р., 15:13
Саме стільки громадян області забезпечено роботою, з них близько 700 оперативно, до набуття статусу безробітного. Крім того, фахівцями служби зайнятості близько 2 тисяч осіб залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру, суспільно корисних робіт, 1,5 тис. осіб скеровано на професійне навчання.
20 Грудня, 2022 р., 15:11
У рамках урядової ініціативи "Армія відновлення" на Чернігівщині більше 400 безробітних залучено до суспільно корисних робіт. Віднедавна їх перелік поповнився ще одним видом – плетіння маскувальних сіток для потреб військових. Таким чином 12 безробітних жінок на Бахмаччині долучилися до праці на Перемогу.
20 Грудня, 2022 р., 15:09
Компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування 177 внутрішньо переміщених осіб отримає 71 роботодавець Чернігівщини. Відповідні рішення прийняті обласним центром зайнятості станом на 14 грудня.
06 Грудня, 2022 р., 11:53
Тривимірна, або 3D-графіка - це розділ комп'ютерної графіки для зображення об'ємних об'єктів, які максимально наближені до реальних. Саме цей вид графіки широко використовується в інженерному проектуванні, комп’ютерному моделюванні, анімації, мультиплікації, індустрії розваг тощо.
06 Грудня, 2022 р., 11:51
Нагадаємо, що відповідно до чинного законодавства мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу можуть отримати вже зареєстровані суб’єкти господарювання та громадяни, які тільки мають намір розпочати підприємницьку діяльність. Завчасно реєструватися фізичною особою-підприємцем або створювати юридичну особу не потрібно. Зробити це треба протягом п'ятнадцяти робочих днів з дня отримання позитивного рішення про надання мікрогранту. У разі не реєстрації у вказаний строк рішення про надання мікрогранту скасовується.
01 Грудня, 2022 р., 14:48
Традиційно однією з провідних галузей економіки Чернігівщини є легка промисловість. В області зареєстровано понад 382 суб’єкти господарювання легпрому. Незважаючи на теперішній непростий воєнний період, підприємства працюють і потребують кваліфікованих кадрів. Знайти потрібних працівників допомагає служба зайнятості.
01 Грудня, 2022 р., 14:47
Саме стільки позитивних рішень про надання мікрогранту на створення або розвиток бізнесу було прийнято Державною службою зайнятості за дев’ять хвиль реалізації програми «Власна справа» урядового проекту «єРобота». Наразі триває опрацювання заяв, поданих у рамках десятої хвилі, і вже наприкінці листопада очікуємо нові рішення. А 14 листопада в Україні стартувала чергова одинадцята хвиля. Прийом заявок на отримання мікрогрантів триває. Нагадаємо, заявку та бізнес-план можна подати до 12 грудня 2022 року через портал «Дія» https://is.gd/KT7RoW
01 Грудня, 2022 р., 14:45
А це кожен 4-й з тих, хто звернувся за допомогою в пошуках роботи до служби зайнятості. Крім того, її фахівцями до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 1463 особи, ще 1416 - скеровано на професійне навчання. Про такі підсумки роботи обласної служби зайнятості протягом січня-жовтня 2022 року повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка.
01 Грудня, 2022 р., 14:44
Компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування 165 внутрішньо переміщених осіб отримають 67 роботодавців Чернігівщини. Відповідні рішення прийняті обласним центром зайнятості станом на 17 листопада.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь