Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Вересня, 2022 р., 09:43
Будь-який українець, який має бізнес або ж нереалізовані ідеї та тверді наміри започаткувати або продовжувати власну справу, може розраховувати на підтримку держави в межах грантової програми «єРобота». 
21 Вересня, 2022 р., 09:42
Компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування 135 внутрішньо переміщених осіб отримають 57 роботодавців області. Відповідні рішення прийняті обласним центром зайнятості станом на 16 вересня.
31 Серпня, 2022 р., 12:01
У Чернігові тривають роботи по розбору завалів будинків місцевих мешканців, які постраждали під час бойових дій. Сьогодні до цієї важливої справи долучилося 160 безробітних, які перебувають на обліку у міському центрі зайнятості. Серед них є колишні працівники і працівниці сфери культури, торгівлі та промисловості. Всі вони працюють на громадських роботах у одному з найбільш постраждалих районів міста - на Бобровиці. Завдання в усіх одне: демонтувати те, що вже не можна відновити, відсортувати вцілілі матеріали та прибрати непотріб, аби люди могли відбудуватися. Працюють на завалах за строковим договором на місяць, з двома вихідними, восьмигодинним графіком та обідньою перервою. Замість допомоги по безробіттю отримують заробітну плату.
26 Серпня, 2022 р., 13:24
В умовах зменшення попиту на робочу силу матеріально підтримати безробітних допомагають громадські та інші роботи тимчасового характеру, які, до того ж, організовуються з користю для громади.
26 Серпня, 2022 р., 13:23
Знання державної мови – обов’язок кожного українця і важлива професійна якість людей багатьох професій. Вільне володіння рідною мовою підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку праці, розширює можливості щодо працевлаштування та кар’єрного росту. Тому російськомовним шукачам роботи у службі зайнятості радять вивчати рідну мову. Допоможе в цьому безкоштовний онлайн-курс «Українська за 27 уроків» на платформі Prometheus https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+UKR101+2020/about?fbclid=IwAR0zrCvuE5LZII8qk7TpdXBpKOrk7uvPuQfAQR3-aMnK7hfM0OBtP_dMLFU
15 Серпня, 2022 р., 16:12
Знання державної мови – обов’язок кожного українця і важлива професійна якість людей багатьох професій. Вільне володіння рідною мовою підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку праці, розширює можливості щодо працевлаштування та кар’єрного росту. Тому російськомовним шукачам роботи у службі зайнятості радять вивчати рідну мову. Допоможе в цьому Duolingo https://uk.duolingo.com/ Це – онлайн-платформа для вивчення різних мов. На Duolingo українці можуть вивчати рідну мову безкоштовно. Особливість цієї платформи в тому, що навчання схоже на захоплюючу гру. Кожне заняття – це гонитва за бонусами, змагання з іншими користувачами платформи, перевірка правильних відповідей, практика розмовної мови, аудіювання, читання текстів. За вашими успіхами стежитиме зелена сова – Дуо. Якщо ви пропустите урок - отримаєте листа з совою, що плаче. Якщо будете старанно навчатися, Дуо подарує бонуси у вигляді алмазів та додаткових життів. Чим більше алмазів, тим вища сходинка у рейтинговій таблиці користувачів. Алмази можна заробити, проходячи рівні. За них можна також купувати нові життя (спроби на проходження завдань). Незважаючи на ігрову форму, процес вивчення мови в Duolingo побудовано на перевіреній методології, а навчальна програма відповідає міжнародним стандартам. Крім вебсайту Duolingo є безкоштовний додаток, який можна завантажити через AppStore і PlayMarket на телефон чи планшет. Це дозволить вивчати мову в будь-який час і в будь-якому місці. Вивчайте, знайте та любіть рідну мову! Чернігівський обласний центр зайнятості
15 Серпня, 2022 р., 16:08
Традиційно на Чернігівщині зберігається сталий попит на представників робітничих професій. Більшість вільних робочих місць у переробній промисловості, сільському господарстві, оптовій та роздрібній торгівлі. Насамперед роботодавці області потребують водіїв, трактористів, яким готові платити до 20 000 грн, а також слюсарів, яким обіцяють до 12 000 грн. Затребувані також швачки із заробітною платою до 12 000 грн, електргазозварники – до 12 400 грн, продавці – до 7 000 грн, підсобні робітники – до 8 600 грн. Доволі високі шанси знайти роботу і професіоналам. Є вакансії для лікарів різного профілю, бухгалтерів, інженерів тощо. Станом на 1 серпня в області налічувалось 12,5 тис. офіційно зареєстрованих безробітних. На одне вільне робоче місце - 25 претендентів. Середня заробітна плата вакансії, яку виставляє нині роботодавець, дорівнює 9 тис. грн. Найбільша база легальної роботи тут: https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy . Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz . #працюйпідтримуйЗСУ #роботазброяперемога #служба_зайнятості
08 Серпня, 2022 р., 10:37
Якомога швидше знайти роботу – про це мріє кожен, хто втратив джерело доходу. Якщо не вдається вирішити проблему самотужки – краще звернутися до професіоналів. У цьому переконалась і жителька села Наумівка, що на Корюківщині, Надія Іллюшко, яка після невдалих спроб самостійного пошуку скористалася допомогою фахівців районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості. І не пошкодувала.
08 Серпня, 2022 р., 10:36
Знання державної мови – обов’язок кожного українця і важлива професійна якість людей багатьох професій. Вільне володіння рідною мовою підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку праці, розширює можливості щодо працевлаштування та кар’єрного росту. Тому російськомовним шукачам роботи у службі зайнятості радять вивчати рідну мову. Допоможе в цьому «Є-мова» (https://emova.language-ua.online/)
28 Липня, 2022 р., 11:09
Юридична консультація – це завжди актуально, а тим паче під час воєнного стану, коли багато людей опинилися у складній життєвій ситуації, і у них накопилося чимало питань. Шанс отримати відповіді на них з’явився у безробітних на семінарах, які організовує служба зайнятості спільно з благодійним фондом «Право на захист».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь