Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Серпня, 2022 р., 13:24
В умовах зменшення попиту на робочу силу матеріально підтримати безробітних допомагають громадські та інші роботи тимчасового характеру, які, до того ж, організовуються з користю для громади.
26 Серпня, 2022 р., 13:23
Знання державної мови – обов’язок кожного українця і важлива професійна якість людей багатьох професій. Вільне володіння рідною мовою підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку праці, розширює можливості щодо працевлаштування та кар’єрного росту. Тому російськомовним шукачам роботи у службі зайнятості радять вивчати рідну мову. Допоможе в цьому безкоштовний онлайн-курс «Українська за 27 уроків» на платформі Prometheus https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+UKR101+2020/about?fbclid=IwAR0zrCvuE5LZII8qk7TpdXBpKOrk7uvPuQfAQR3-aMnK7hfM0OBtP_dMLFU
15 Серпня, 2022 р., 16:12
Знання державної мови – обов’язок кожного українця і важлива професійна якість людей багатьох професій. Вільне володіння рідною мовою підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку праці, розширює можливості щодо працевлаштування та кар’єрного росту. Тому російськомовним шукачам роботи у службі зайнятості радять вивчати рідну мову. Допоможе в цьому Duolingo https://uk.duolingo.com/ Це – онлайн-платформа для вивчення різних мов. На Duolingo українці можуть вивчати рідну мову безкоштовно. Особливість цієї платформи в тому, що навчання схоже на захоплюючу гру. Кожне заняття – це гонитва за бонусами, змагання з іншими користувачами платформи, перевірка правильних відповідей, практика розмовної мови, аудіювання, читання текстів. За вашими успіхами стежитиме зелена сова – Дуо. Якщо ви пропустите урок - отримаєте листа з совою, що плаче. Якщо будете старанно навчатися, Дуо подарує бонуси у вигляді алмазів та додаткових життів. Чим більше алмазів, тим вища сходинка у рейтинговій таблиці користувачів. Алмази можна заробити, проходячи рівні. За них можна також купувати нові життя (спроби на проходження завдань). Незважаючи на ігрову форму, процес вивчення мови в Duolingo побудовано на перевіреній методології, а навчальна програма відповідає міжнародним стандартам. Крім вебсайту Duolingo є безкоштовний додаток, який можна завантажити через AppStore і PlayMarket на телефон чи планшет. Це дозволить вивчати мову в будь-який час і в будь-якому місці. Вивчайте, знайте та любіть рідну мову! Чернігівський обласний центр зайнятості
15 Серпня, 2022 р., 16:08
Традиційно на Чернігівщині зберігається сталий попит на представників робітничих професій. Більшість вільних робочих місць у переробній промисловості, сільському господарстві, оптовій та роздрібній торгівлі. Насамперед роботодавці області потребують водіїв, трактористів, яким готові платити до 20 000 грн, а також слюсарів, яким обіцяють до 12 000 грн. Затребувані також швачки із заробітною платою до 12 000 грн, електргазозварники – до 12 400 грн, продавці – до 7 000 грн, підсобні робітники – до 8 600 грн. Доволі високі шанси знайти роботу і професіоналам. Є вакансії для лікарів різного профілю, бухгалтерів, інженерів тощо. Станом на 1 серпня в області налічувалось 12,5 тис. офіційно зареєстрованих безробітних. На одне вільне робоче місце - 25 претендентів. Середня заробітна плата вакансії, яку виставляє нині роботодавець, дорівнює 9 тис. грн. Найбільша база легальної роботи тут: https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy . Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz . #працюйпідтримуйЗСУ #роботазброяперемога #служба_зайнятості
08 Серпня, 2022 р., 10:37
Якомога швидше знайти роботу – про це мріє кожен, хто втратив джерело доходу. Якщо не вдається вирішити проблему самотужки – краще звернутися до професіоналів. У цьому переконалась і жителька села Наумівка, що на Корюківщині, Надія Іллюшко, яка після невдалих спроб самостійного пошуку скористалася допомогою фахівців районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості. І не пошкодувала.
08 Серпня, 2022 р., 10:36
Знання державної мови – обов’язок кожного українця і важлива професійна якість людей багатьох професій. Вільне володіння рідною мовою підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку праці, розширює можливості щодо працевлаштування та кар’єрного росту. Тому російськомовним шукачам роботи у службі зайнятості радять вивчати рідну мову. Допоможе в цьому «Є-мова» (https://emova.language-ua.online/)
28 Липня, 2022 р., 11:09
Юридична консультація – це завжди актуально, а тим паче під час воєнного стану, коли багато людей опинилися у складній життєвій ситуації, і у них накопилося чимало питань. Шанс отримати відповіді на них з’явився у безробітних на семінарах, які організовує служба зайнятості спільно з благодійним фондом «Право на захист».
27 Липня, 2022 р., 10:54
На Чернігівщині вже понад 100 громадян подали заяви на отримання мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу через портал «Дія». Виконавцями цієї державної програми є Мінекономіки, Ощадбанк і Державна служба зайнятості.
25 Липня, 2022 р., 15:06
Аби добре заробляти, не обов’язково шукати роботу за межами області, а то й країни. На Чернігівщині є чимало хороших пропозицій від роботодавців, які готові платити пристойну заробітну плату.
22 Липня, 2022 р., 10:05
Бажаєте вдосконалити свою українську мову або опанувати її з «нуля», навчитися грамотно писати та гарно говорити? Пропонуємо ознайомитися з добіркою безкоштовних мовних онлайн-ресурсів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь