Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Грудня, 2023 р., 12:23
Програма "Власна справа" урядового проєкту єРобота діє вже більше року (з липня 2022 р.). За цей час вже 260 мешканців області отримали грантові кошти на започаткування або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн в залежності від кількості створених робочих місць (одного-двох), що є ключовою вимогою програми. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала 61,8 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення в області майже 600 нових робочих місць.
28 Грудня, 2023 р., 15:11
Кожен ветеран війни повинен мати широкий спектр можливостей для успішної реінтеграції у цивільне життя і якнайшвидшого повернення до трудової діяльності. Для цього у службі зайнятості пропонують низку дієвих послуг, а саме:
25 Грудня, 2023 р., 10:42
Підприємству потрібні пекарі, формувальники тіста, водії, технік-технолог.
22 Грудня, 2023 р., 10:22
21 грудня 2023 року виповнюється 33 роки від дня створення державної служби зайнятості. Для її працівників – це не лише свято, а й нагода підвести підсумки та окреслити нові орієнтири на майбутнє.
19 Грудня, 2023 р., 12:54
За інформацією Державного центру зайнятості, станом на 18 грудня 2023 року до участі в "Армії відновлення" долучилися українці та українки з 19 регіонів. На виплату заробітної плати за участь у суспільно корисних роботах з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття профінансовано більше 0,5 млрд грн.
19 Грудня, 2023 р., 12:53
Це головний лейтмотив форуму «Економічне наснаження вразливих жінок задля подолання гендерно зумовленого насильства та відбудови України», який відбувся днями в Києві. Він зібрав на одному майданчику представників та представниць уряду, Верховної Ради, органів місцевого самоврядування, державних та приватних компаній, посольства Великої Британії та Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA). Участь у заході взяли і представники Державної служби зайнятості, зокрема директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.
14 Грудня, 2023 р., 16:05
Підприємству потрібні укладальники-пакувальники, оператор механічного подавання суміші, апаратник оброблення зерна, вантажник. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування та дотримання соціальних гарантій. Режим роботи – позмінний. Підприємство, що розташоване поблизу Чернігова в селищі Михайло-Коцюбинське, забезпечує розвозку працівників власним транспортом до міста та навколишніх сіл.
13 Грудня, 2023 р., 10:04
Протягом січня-листопада поточного року на обліку в службі зайнятості перебували та отримували послуги 16,5 тис. безробітних громадян, переважну більшість з яких охоплено активними програмами сприяння зайнятості. 
12 Грудня, 2023 р., 10:53
Кошти на його створення або розвиток можна отримати за програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» урядового проєкту єРобота. Обов’язковою умовою є створення робочих місць і від їх кількості залежить розмір грантових коштів.
08 Грудня, 2023 р., 15:11
У рамках цієї урядової програми служба зайнятості залучає безробітних до праці на Перемогу. Силами безробітних, скерованих на суспільно корисні роботи, облаштовуються укриття цивільного захисту, зводяться фортифікаційні споруди, розбираються завали, здійснюються ремонтно-відновлювальні роботи. Також безробітні заготовляють дрова, плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, готують сухпайки для військових.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь