Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Листопада, 2023 р., 10:28
Держава гарантує компенсаційні виплати за працевлаштування внутрішніх переселенців і таким чином стимулює роботодаців брати на роботу громадян, які через війну вимушені були шукати прихисток в більш безпечних регіонах.
14 Листопада, 2023 р., 15:03
Шановні роботодавці! Запрошуємо вас до співпраці. Чекаємо у будь-якому структурному підрозділі обласної служби зайнятості. 
14 Листопада, 2023 р., 15:03
10 Листопада, 2023 р., 14:49
Це урядовий проєкт, в рамках якого пропонується механізм залучення незайнятих трудовою діяльністю громадян, у тому числі й зареєстрованих безробітних, до суспільно корисних робіт у період воєнного стану. Що це за роботи та як вони організовуються на Чернігівщині? Про це наша розмова з директоркою обласного центру зайнятості Людмилою Ключник. 
01 Листопада, 2023 р., 14:36
Через війну в Україні чимало людей покинули рідні домівки та перебралися у порівняно безпечні населені пункти, подалі від постійних обстрілів. Один з них – Вадим Єлізаров – переселенець зі сходу країни, наразі працює на КП «Городнянський ЖЕД», куди його оперативно працевлаштували після проходження стажування  фахівці служби зайнятості. Попередньо вони допомогли чоловікові розірвати трудові відносини з роботодавцем – згідно з чинним законодавством це сьогодні можна зробити в односторонньому порядку, подавши до центру зайнятості відповідну заяву. 
01 Листопада, 2023 р., 10:03
Кабмін підвищив оплату праці за виконання суспільно корисних робіт в рамках проекту “Армія відновлення” в півтора раза - до 10 050 грн. Зміни передбачені постановою Кабміну від 27 жовтня 2023 р. N 1119 "Про внесення змін до Порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану", яка набрала чинності 31 жовтня 2023 року.
31 Жовтня, 2023 р., 11:44
Це один з видів суспільно корисних робіт, які організовуються в області  службою зайнятості спільно з громадськими та благодійними організаціями. На роботи з плетіння маскувальних сіток у цьому році видано більше 500 направлень безробітним громадянам у 17 ОТГ області, найбільше – у Чернігівській, Борзнянській та Куликівській.
30 Жовтня, 2023 р., 10:40
Працюючі підприємства – важлива складова економіки країни під час воєнного стану. Бо вони сумлінно сплачуючи податки, тим самим наближають Перемогу. Так, ТОВ «Чернігівський автозавод», незважаючи на отримані торік колосальні збитки та руйнування, що сталися внаслідок проведення активних бойових дій на околицях обласного центру, відновив виробництво і нині потребує кадрів. Підприємству потрібні слюсарі-електромонтажники, електрогазозварники, інженери з якості, слюсарі зі складання металевих конструкцій, маляри, інженери-конструктори, електрозварники на автоматичних та напівавтоматичних машинах, слюсарі з механоскладальних робіт, вантажники.
27 Жовтня, 2023 р., 10:25
Службою зайнятості вже видано 6976 направлень безробітним на суспільно корисні роботи.  На оплату їхньої праці з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття витрачено близько 36 млн грн.
26 Жовтня, 2023 р., 11:39
Анастасія Зелена переїхала на Чернігівщину в село Гнідинці Варвинської ОТГ з міста Соледар Донецької області. Працевлаштуватись на новому місці їй допомогла служба зайнятості, хоча шлях до постійної роботи був непростим.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь