Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Січня, 2024 р., 14:25
Для пошуку роботи у службі зайнятості радять скористатися Єдиним порталом вакансій, який наразі налічує понад 200 тис. пропозицій від роботодавців країни.
31 Січня, 2024 р., 11:11
Програма "Власна справа" урядового проєкту єРобота діє з липня 2022 р. За цей час вже 270 мешканців області отримали грантові кошти на започаткування або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн в залежності від кількості створених робочих місць (одного-двох), що є ключовою вимогою програми. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала 64,3 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення в області більше 600 нових робочих місць. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.
31 Січня, 2024 р., 11:10
Павло Самойленко з Корюківки паралельно зі службою в ЗСУ безкоштовно здобуває нову професію – оператора з обробки інформації та програмного забезпечення. Це стало можливим завдяки реалізації службою зайнятості експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості. Навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
29 Січня, 2024 р., 16:05
Морози та сніг – не перешкода для відновлення будинків жителів Чернігова, які постраждали під час бойових дій у 2022 році. Розбір завалів та відбудова тривають досі. Разом з волонтерами працюють безробітні, які перебувають на обліку в Чернігівській філії Чернігівського обласного центру зайнятості.
26 Січня, 2024 р., 11:51
Для збереження робочих місць та підтримки працівників у разі вимушеного скорочення робочого часу, служба зайнятості надає роботодавцям допомогу по частковому безробіттю. Порядок її отримання врегульований постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 702 https://t1p.de/zawha.
24 Січня, 2024 р., 10:13
Учасники бойових дій та люди з інвалідністю унаслідок війни можуть безкоштовно здобути нову професію або підвищити кваліфікацію. Таку можливість їм надає служба зайнятості.
19 Січня, 2024 р., 11:21
Його бізнес дарує людям радість, позитивні емоції та гарний настрій, яких так не вистачає у цей непростий час. Букетами з майстерень Олексія Скоробогатька вітають на свята своїх рідних чернігівці, купують, щоб потішити близьких, їх замовляють з доставкою по місту люди, які виїхали за кордон, та наші захисники, котрі наразі далеко від дому боронять Батьківщину. Відкрити рік тому нову крамницю підприємцю допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту єРобота.
19 Січня, 2024 р., 11:20
Розмір плати за видачу дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства визначений у статті 42-4 Закону України “Про зайнятість населення”. Цей розмір залежить від строку дії дозволу.
17 Січня, 2024 р., 11:42
Щоб допомогти ветеранам війни адаптуватися до мирного життя, знайти роботу і побудувати кар’єру, служба зайнятості пропонує їм низку дієвих послуг та заохочує роботодавців працевлаштовувати таких громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь