Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2024 р., 08:43
Завдяки своїй цілеспрямованості, рішучості, підтримці родини та допомозі бізнес-партнерки, а ще – грантовим коштам від держави чернігівка Людмила Скрипка відкрила в рідному місті нову пекарню. Півмільйона гривень на започаткування власної справи вона отримала, як дружина військовослужбовця, за програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» урядового проєкту «єРобота».
05 Квітня, 2024 р., 14:57
Сьогодні держава, аби підтримати бізнес, пропонує скористатися програмами фінансової підтримки. Служба зайнятості супроводжує дві з них у рамках урядового проєкту єРобота.
04 Квітня, 2024 р., 12:15
Тяжка травма не завадила йому жити активним, повноцінним життя, досягати поставлених цілей і бути успішним. Чернігівець Євген Смага під час оборони рідного міста отримав поранення, внаслідок якого йому ампутували ногу. Він пройшов довгий шлях реабілітації і нині ходить на протезі. Щоправда, не ходить, а бігає… активно займається спортом, бере участь у міжнародних змаганнях, встановлюючи рекорди, піднімається в гори, аби зібрати донати побратимам, і відкриває власну автомийку самообслуговування. Щоб започаткувати цей бізнес скористався програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» урядового проєкту «єРобота».
02 Квітня, 2024 р., 09:14
Наразі в базі вакансій Чернігівської обласної служби налічується понад десяток пропозицій роботи з наданням житла.
02 Квітня, 2024 р., 08:24
З 1 квітня 2024 року, відповідно до Закону «Про Державний бюджет України на 2024 рік», мінімальна заробітна плата в Україні підвищилася до 8 тис. гривень. У зв’язку з цим зміниться розмір деяких виплат, що стосуються сфери зайнятості, розмір яких узгоджений з мінімальною зарплатою.
28 Березня, 2024 р., 11:55
Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо». Його власниця – підприємниця Юлія Біла. Реалізувати бізнес-ідею їй допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота». 
28 Березня, 2024 р., 09:41
Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина»  (сел.Срібне). Та ці витрати для роботодавця перетворилися на інвестиції, оскільки він скористався однією із компенсаційних програм служби зайнятості - взяв на роботу людину з інвалідністю та отримав компенсацію за облаштування для неї робочого місця. 
22 Березня, 2024 р., 14:40
Так на «круглому столі», що відбувся вчора в Коропській селищній раді, сказала директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник. Участь у заході взяли Коропський селищний голова Володимир Куніцин, представники служби зайнятості, громадських організацій, соціальні партнери, роботодавці, а також учасники бойових дій та переселенці. Говорили про шляхи вирішення проблем зайнятості саме цих категорій громадян.
20 Березня, 2024 р., 11:11
З настанням весни традиційно пожвавлюється попит на працівників сільського господарства, адже саме в цю пору року стартують весняно-польові роботи. Не став винятком і цей рік. Попри воєнний стан та постійні ворожі обстріли прикордоння, місцеві сільгосппідприємства продовжують працювати та тримати економічний фронт.
19 Березня, 2024 р., 12:11
«Змінити звичну обстановку до невпізнаваності і перетворити просте житло чи робоче приміщення на затишну оселю, оригінальну фотостудію, стильний офіс, ресторан, б'юті-салон можна без масштабного та затратного ремонту», – стверджує чернігівка Наталія Лебедєва і пропонує сучасні дизайнерські рішення. А саме: змінити інтер’єр за допомогою фотошпалер чи картин, друкованих на полотні або дерев’яних з картою міст. Розширити бізнес підприємниці допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь