Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Лютого, 2024 р., 16:04
Представники галузі охорони здоров'я завжди «в тренді» на ринку праці, і за свою роботу вони отримують гідну заробітну плату. Отже, якщо у вас є медична освіта, вас чекають у медзакладах області!
13 Лютого, 2024 р., 08:31
Працюючі підприємства – важлива складова економіки країни під час воєнного стану. Бо вони сумлінно сплачуючи податки, тим самим наближають Перемогу. Одне із відомих не лише на Чернігівщині, а й в Україні та далеко за її межами - АТ "Слов'янські шпалери - КФТП". Це – компанія з багаторічною історією, знаний виробник шпалер та найбільше бюджетоутворююче підприємство Корюківщини. 
09 Лютого, 2024 р., 11:35
У рамках реалізації проєкту «Skills4Recovery-Швидкий шлях до працевлаштування» найближчим часом буде організоване безоплатне навчання за професіями «Швачка», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» та освітньою програмою «Особливості монтажу та експлуатації сонячних панелей».
09 Лютого, 2024 р., 11:35
Служба зайнятості пропонує роботодавцям співпрацю і запрошує скористатися комплексом безкоштовних послуг. Основні з них: підбір кадрів, професійне навчання безробітних під конкретні робочі місця; підвищення конкурентоспроможності працівників шляхом отримання ваучера на навчання; задоволення потреб у тимчасових робітниках для виконання певних видів робіт. Також служба зайнятості пропонує роботодавцям фінансову підтримку. Зокрема, вони можуть отримати компенсаційні виплати за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних, яким важко конкурувати на ринку праці, внутрішньо переміщених осіб, безробітних на нові робочі місця, за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.
08 Лютого, 2024 р., 16:51
Протягом січня 2024 року за допомогою в пошуках роботи до служби зайнятості звернулися 868 громадян - на 15% більше у порівнянні з відповідним показником минулого року. 
06 Лютого, 2024 р., 11:16
Який розмір плати за видачу дозволу на застосування праці іноземців у 2024 році?
06 Лютого, 2024 р., 11:15
Роботодавцям, які створюють нові робочі місця, служба зайнятості допомагає підібрати кадри та компенсує фактичні витрати у розмірі єдиного внеску за працевлаштування безробітних. Торік такою послугою скористалися 110 роботодавців, завдяки чому роботу отримали 166 безробітних. Серед них підприємець з Борзни Олександр Дорошенко.
01 Лютого, 2024 р., 16:50
Для тих роботодавців, які вміють рахувати свої гроші та цінувати час, компенсаційні виплати від служби зайнятості за працевлаштування безробітних, безперечно, є вигідною пропозицією. Адже це - можливість і потрібних працівників знайти, і водночас зекономити кошти підприємства. У цьому переконалися на ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант», яка давно співпрацює з обласною службою зайнятості.
31 Січня, 2024 р., 14:25
Для пошуку роботи у службі зайнятості радять скористатися Єдиним порталом вакансій, який наразі налічує понад 200 тис. пропозицій від роботодавців країни.
31 Січня, 2024 р., 11:11
Програма "Власна справа" урядового проєкту єРобота діє з липня 2022 р. За цей час вже 270 мешканців області отримали грантові кошти на започаткування або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн в залежності від кількості створених робочих місць (одного-двох), що є ключовою вимогою програми. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала 64,3 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення в області більше 600 нових робочих місць. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь