Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

26 Травня, 2022 р., 10:35
Фонд соціального страхування України перерахував лікарняні і декретні допомоги для 2 712 працівників підприємств Маріуполя – це перші виплати для маріупольців, які вдалось здійснити після російського вторгнення у місто. Загалом на рахунки вже направлено 11,7 мільйона гривень допомог, готуються наступні виплати.
26 Травня, 2022 р., 10:34
Фонд соціального страхування України профінансував одноразову страхову виплату для лікаря-інфекціоніста з Житомирської області, якому було встановлено ІІІ групу інвалідності внаслідок гострого професійного захворювання на COVID-19.
26 Травня, 2022 р., 10:33
Щомісячні страхові виплати від Фонду соціального страхування України упродовж травня отримали 185,6 тисячі потерпілих на виробництві та членів їх родин.
24 Травня, 2022 р., 10:29
Незважаючи на технічні обмеження та відсутність можливості працювати на робочих місцях фахівцями управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області та його відділень було забезпечено здійснення усіх, гарантованих державою, соціальних виплат для працюючих громадян Чернігівщини, вагітних жінок, потерпілих на виробництві, внаслідок професійних захворювань та їх родин.
24 Травня, 2022 р., 10:29
З початку війни внаслідок бойових дій на підприємствах України зафіксовано 142 випадки травмування та/або смерті працівників, більшість з яких групові.
19 Травня, 2022 р., 15:49
При оголошенні роботодавцем простою не з вини працівника відповідно до норм статті 113 КЗпП роботодавець зобов’язаний виплачувати заробітну плату з розрахунку не нижче від двох третин тарифної ставки встановленого працівникові розряду (окладу) за період знаходження працівника в простої.
19 Травня, 2022 р., 15:48
Фонд соціального страхування України продовжує здійснювати страхові виплати за квітень – станом на сьогодні щомісячні виплати отримали понад 144 тисячі потерпілих на виробництві та членів їх родин. Загалом перераховано на банківські картки або доставлено листоношами вже 832 мільйона гривень квітневих страхових виплат.
19 Травня, 2022 р., 15:47
З початку війни внаслідок бойових дій на підприємствах України зафіксовано 132 випадки травмування та/або смерті працівників, більшість з яких групові.
19 Травня, 2022 р., 15:46
Зберігайте спокій і концентрацію. У кризових умовах проти вас діятимуть численні фактори, зокрема емоції. Тому пам’ятайте, що в критичний момент необхідно бути зібраними та сфокусованими.
19 Травня, 2022 р., 15:31
Від початку війни фахівці Фонду соціального страхування України не призупиняли роботу ні на день, часто виконуючи свої обов’язки попри активні бойові дії, тимчасову окупацію та навіть зруйновані будівлі. Про це Тетяна Михайленко, директор виконавчої дирекції ФССУ, розповіла під час робочої зустрічі із заступником голови правління Фонду Наталією Землянською. Участь у зустрічі також взяв заступник директора Максим Рожанковський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь