Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОПРИ УМОВИ ВОЄННОГО СТАНУ НА ЧЕРНІГІВЩИНІ ЗАБЕЗПЕЧЕНО СТАБІЛЬНІСТЬ УСІХ ВИПЛАТ ФОНДУ

Дата: 24.05.2022 10:29
Кількість переглядів: 111

Незважаючи на технічні обмеження та відсутність можливості працювати на робочих місцях фахівцями управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області та його відділень було забезпечено здійснення усіх, гарантованих державою, соціальних виплат для працюючих громадян Чернігівщини, вагітних жінок, потерпілих на виробництві, внаслідок професійних захворювань та їх родин.

Починаючи з 24 лютого, відділеннями управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області профінансовано лікарняні і декретні допомоги 11,2 тис. застрахованих осіб області, це 42,8 млн гривень виплачених допомог, а саме: по тимчасовій втраті працездатності - 37,88 млн грн; по вагітності та пологах - 4,79 млн грн; на поховання - 82 тис. грн.

Не призупинялись, та навіть було збільшено під час війни розмір щомісячних страхових виплат для 2,9 тис. потерпілих на виробництві та членів їх родин (в березні їм були профінансовані ці виплати за лютий поточного року) - від початку вторгнення їм виплатили вже 22,7 млн гривень.

Нагадаю щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві та членів їх родин, які фінансуються Фондом, з 01 березня зросли на 14%. Для цього, незважаючи на війну, спеціалісти відділень управління провели відповідні перерахунки. Ці підвищені виплати за березень потерпілі на виробництві та члени їх родин отримали у квітні (фінансування таких виплат здійснюється Фондом у наступному місяці за попередній).

Однак, у зв'язку із значним скороченням надходження коштів до Фонду є наявні затримки у строках фінансування лікарняних і декретних допомог станом на 20 травня профінансовано усі лікарняні, прийняті від роботодавців на оплату по 22 березня включно.

Управлінням, зважаючи на набутий досвід роботи в екстремальних умовах, додатково вжито заходів для того, щоби в подальшому забезпечити безперебійне здійснення всіх соціальних виплат для застрахованих осіб та членів їх сімей,

Дякую всім працівникам, які не дивлячись на війну, роблять все, аби люди відчули державну турботу й підтримку, таку необхідну в цей непростий для всіх нас час.

 

Володимир Нашиванько, начальник управління

 виконавчої дирекції Фонду соціального страхування

 України в Чернігівській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь