Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

03 Листопада, 2022 р., 14:51
Попри умови воєнного стану Фонд соціального страхування України продовжує піклуватись про лікування українців, які отримали інвалідність внаслідок трудової діяльності. Аби запобігти розвитку ускладнень та покращити їх здоров’я, ФССУ системно фінансує санаторно-курортне лікування для таких потерпілих.
01 Листопада, 2022 р., 16:16
Попри війну управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області та його відділення продовжують роботу з потерпілими на виробництві та по відновлюванню здоров’я застрахованих осіб після перенесених захворювань і травм.
01 Листопада, 2022 р., 16:15
З початку війни на підприємствах України зафіксовано 683 постраждалих внаслідок бойових дій працівників (+21 за останній тиждень).
01 Листопада, 2022 р., 16:15
За підсумками трьох кварталів 2022 року до відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області для проведення фінансування матеріального забезпечення застрахованим особам у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат потерпілим на виробництві подано понад 22 тис. заяв-розрахунків на загальну суму 233,2 млн грн, у тому числі: по тимчасовій непрацездатності– 181,3 млн грн (77,7% до всіх видів допомог), вагітність та пологи – 50,9 млн грн (21,8%), на поховання – 1,0 млн грн (0,5% до всіх видів допомог).
31 Жовтня, 2022 р., 10:12
За підсумками трьох кварталів 2022 року Фонд соціального страхування України прийняв на фінансування лікарняні по тимчасовій втраті працездатності, по догляду за хворими рідними та в разі самоізоляції від COVID-19 на понад 9 мільярдів гривень.
28 Жовтня, 2022 р., 09:43
У випадку травмування внаслідок бойових дій страховий захист від Фонду соціального страхування України отримують не лише постраждалі працівники, але і їх родини та утриманці. З початку повномасштабного вторгнення ФССУ призначив для них уже 9 мільйонів гривень одноразових допомог, окремо призначено також щомісячні страхові виплати.
26 Жовтня, 2022 р., 13:09
Аби гарантувати для українців отримання матеріального забезпечення, навіть якщо через війну роботодавець не може дотриматись стандартної процедури, Фонд соціального страхування України нараховує допомоги за лікарняними працівникам напряму.
25 Жовтня, 2022 р., 10:30
Усі українські працівники є застрахованими у Фонді соціального страхування України на випадок поранень або смерті під час виконання посадових обов’язків. У війну такий соціальний захист продовжує забезпечуватись ФССУ в повному обсязі та надається, зокрема, в разі отримання травм внаслідок бойових дій. Про це Сергій Акопян, начальник управління профілактики страхових випадків виконавчої дирекції Фонду, повідомив під час Дев’ятої міжнародної науково-практичної конференції «Охорона праці – 2022: євроінтеграція та інновації».
25 Жовтня, 2022 р., 10:29
З початку війни на підприємствах України зафіксовано 662 постраждалих внаслідок бойових дій працівників (+14 за останній тиждень).
20 Жовтня, 2022 р., 08:22
Від початку війни, у березні-вересні, Фонд соціального страхування України недоотримав понад 5 мільярдів гривень частки ЄСВ відносно планових показників. Водночас, виплати лікарняних, декретних і страхових виплат не призупинялись Фондом ні на день та продовжують фінансуватись у повному обсязі. Однак перевищення потреби у видатках на страхові виплати і допомоги над фактичними доходами, на жаль, призвело до затримки фінансування матеріального забезпечення на близько 57 робочих днів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь