Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

10 Лютого, 2023 р., 10:14
Кожен день перебування у відпустці по вагітності та пологах є оплачуваним. Зазвичай декретна відпустка триває 126 календарних днів, кожен з яких фінансується у розрахунку 100% середнього доходу працівниці.
08 Лютого, 2023 р., 14:47
До уваги арбітражних керуючих та осіб, що здійснюють ліквідацію підприємств!
07 Лютого, 2023 р., 10:47
Робота в стані сп’яніння є частою причиною травм – навіть невеликий вміст алкоголю в крові, який не має явних зовнішніх ознак, зменшує швидкість реакцій, знижує уважність та прискорює стомлюваність.
02 Лютого, 2023 р., 14:39
У січні Фонд соціального страхування України завершив передачу справ про страхові виплати потерпілих на виробництві – загалом до Пенсійного фонду передано сотні тисяч особових справ в усіх регіонах. Це дозволить Пенсійному фонду забезпечити страховий захист близько 170 тисяч українців, які постраждалі внаслідок нещасних випадків на роботі або мають професійне захворювання, а також їх родин.
01 Лютого, 2023 р., 10:48
Допомога за час лікування компенсує працівникам втрачений заробіток та дозволяє зосередитись на одужанні. Навіть в умовах пандемії, а потім повномасштабного вторгнення виплати від Фонду соціального страхування України продовжували зростати.
27 Січня, 2023 р., 09:59
Фонд соціального страхування України продовжував фінансувати лікарняні і декретні допомоги навіть у період найбільш активних бойових дій та упродовж 2022 року виплатив для 2,5 мільйона українців понад 17 мільярдів гривень допомог за лікарняними. Однак з 01 січня 2023 року ФССУ передав цю функцію до Пенсійного фонду України.
26 Січня, 2023 р., 09:50
Щоб зменшити ризик затримок при виплаті працівникам допомог за лікарняними, ще в 2018 році Фонд соціального страхування України впровадив систему оперативного інформування про здійснення виплат.
23 Січня, 2023 р., 15:55
Попри умови воєнного стану Фонд соціального страхування України продовжував опікуватись тими, хто постраждав на роботі – внаслідок нещасних випадків чи професійних захворювань.
18 Січня, 2023 р., 13:14
Піклуватись про рідних – важливо. Бути поруч із хворими дітьми та піклуватись про їх стан під час відключення світла чи про безпеку в разі повітряних тривог, не втрачаючи за ці дні заробіток, – особлива цінність і соціальна гарантія, яку надає державне соціальне страхування навіть під час війни.
17 Січня, 2023 р., 10:26
Поранення чи смерть внаслідок бойових дій під час виконання посадових обов’язків є страховим випадком – усі постраждалі працівники мають право на отримання ряду страхових виплат.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь