Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОП запитань про розподіл газу .

20 Липня, 2018 р., 09:38
19 липня відбувся перший виїзний прийом громадян Корюківським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України в приміщенні Холминської селищної ради. 
16 Липня, 2018 р., 15:51
Підготовка документів для отримання бюджетної дотації за утримання та збереження молодняка великої рогатої худоби
16 Липня, 2018 р., 08:42
16 липня в Україні своє професійне свято відзначають бухгалтери
11 Липня, 2018 р., 08:40
Щорічно 11 липня любителі солодкого відзначають Всесвітній день шоколаду. Це свято було придумано і вперше проведено французами в 1995 році.
09 Липня, 2018 р., 09:23
Найколоритніше та найцікавіше свято, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят – це свято молоді – Купало, або Купайло, що з часом, після прийняття християнства, деякою мірою трансформувалося в церковне свято. Наша громада вчора також святкувала це свято. Відзначали в с. Козилівка. До святкування заздалегідь готувалися: плели вінки, збирали хмиз та дрова для багаття, готували частування. На святі співали пісні, пригощали млинцями та варениками, розігрували безпрограшну лотерею. Були запрошені творчі колективи з смт. Холми та Радомки.  Приємно було бачити нашу громаду такою згуртованою та дружньою.
03 Липня, 2018 р., 10:28
На вулиці Садовій селища Холми зростають кмітливі та вмілі дітки. Насамперед завдяки їхній праці з’явилась різнокольорова огорожа. Барв їй додали звичайні кришечки від пластикових пляшок. Дітки здавали пластик і на ці гроші… вирішили придбати гвіздочки. Також, матеріально допомогли ще дві мами. Назбиравши пів мішка пластикових різнокольорових кришечок надумали прикрасити ними огорожу. 
28 Червня, 2018 р., 16:36
Сьогодні відбулася зустріч учасників велопробігу ГО "Альтернатива". Під час відпочинку гостей частували варениками та грали у волейбол. Спілкувалися, звісно, на актуальні теми про об'єднані громади.
28 Червня, 2018 р., 09:34
    28 червня 1996 року назавжди залишиться визначною подією в історії української державності. . Саме цього дня ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. Прийняття Конституції закріпило правові основи нашої країни, її суверенітет і територіальну цілісність, сприяло підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені. Конституція визначила найціннішим життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця – поважати Конституцію та дотримуватися її законів. Лише так ми зможемо забезпечити подальший розвиток України як держави демократичної, рівноправної зі світовою спільнотою.
27 Червня, 2018 р., 12:38
В с. Камка активістами на чолі зі старостою села Гладченко Ганною Петрівною та за фінансової підтримки фізичної особи приватного підприємця Чепурного Юрія Володимировича почали створювати пляж для масового відпочинку людей. Була побудована кабінка для переодягання та зона відпочинку. Надалі планується завезення білого піску для формування пляжної зони.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь