Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

18 Жовтня, 2018 р., 15:51
Центр надання соціальних послуг Холминської селищної ради повідомляє про вільні вакансії: 1. Соціальний робітник по с. Козилівка 2. Фахівець із соціальної роботи (бажано вища освіта)
10 Жовтня, 2018 р., 10:55
Холминська селищна рада звертається до усіх жителів Холминської ОТГ з проханням про допомогу жителям населених пунктів, евакуйованих вчора внаслідок вибухів на складах військових боєприпасів поблизу Ічні на Чернігівщині.  Бажаючим надати допомогу (теплі речі для дорослих і дітей, предмети гігієни, продукти харчування тривалого зберігання) необхідно доставити до Холминської селищної ради (смт. Холми, вул Миру,1).
03 Жовтня, 2018 р., 15:29
04 жовтня 2018 року по Чернігову та області очікуються посилення вітру до 15-20 м/с вночі 5-6 жовтня 2018 року на поверхні і місцями в повітрі 0, – 3 градуси.
05 Вересня, 2018 р., 15:19
05 Вересня, 2018 р., 15:13
Увага!
30 Серпня, 2018 р., 10:18
У  Холминській ОТГ виникає  проблема спалювання сухої рослинності та сміття. Аби унеможливити вчинення цього правопорушення, виконавчий комітет Холминської селищної  ради звертається як до мешканців Холминської ОТГ так і до керівників підприємств, установ та організацій селища та сіл із застереженням,щодо категоричної заборони спалювання різного роду відходів на території селища, адже це дуже шкодить здоров’ю громадян і суперечить нормам діючого законодавства.  Наголошуємо, що дим від горіння сухої трави і листя є дуже шкідливим, оскільки містить у собі отруйні речовини, які погіршує стан здоров’я мешканців. Це сполуки свинцю, ртуті та інших важких металів. А потрапляння у вогонь пластикового сміття робить дим особливо токсичним. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь