Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація, що має громадсько - суспільний інтерес

27 Серпня, 2020 р., 08:35
Робота в легальному полі – надійно та вигідно…
18 Серпня, 2020 р., 15:12
Працювати і одночасно перебувати на обліку в службі зайнятості – заборонено законодавством. На те він і статус безробітного. Але інколи люди ігнорують цю заборону. Чим загрожує зловживання статусом безробітного, як служба зайнятості виявляє порушників? Про це розповідає директор Корюківської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Олена Тихоновська.
04 Серпня, 2020 р., 15:30
Перший крок. Заявник звертається (із заявою) до відділення Фонду за місцем реєстрації проживання і надає наступні документи:
28 Липня, 2020 р., 14:05
Запрошуємо усі зацікавлені громадські інституції ветеранів АТО/ООС Чернігівської області долучитися до роботи Координаційної ради ветеранів.
20 Липня, 2020 р., 10:56
Йдеться про громадян, які, не задумуючись про своє майбутнє, погоджуються працювати без оформлення трудового договору, тобто неофіційно. Вони позбавляють себе належного соціального захисту.
01 Липня, 2020 р., 09:18
Польові механізовані роботи із застосуванням сільськогосподарської техніки потрібно розглядати, як роботи з підвищеною небезпекою, адже часто механізатор залишається один на один з агрегатом, який може в будь-який момент потребувати ремонту. А це, в свою чергу, може спонукати працівника до виконання дій, що не відповідають вимогам безпеки.
11 Червня, 2020 р., 11:50
Відтепер допомога по частковому безробіттю на період карантину може виплачуватися  фізичним особам-підприємцям, які не мають найманих працівників, але є застрахованими особами, тобто сплачували єдиний соціальний внесок. 
25 Травня, 2020 р., 11:48
Послаблення карантину на Чернігівщині: дозволено роботу громадського транспорту
07 Травня, 2020 р., 13:07
Щоб зменшити фінансове навантаження на підприємців, запобігти їх банкрутству й зберегти наявні робочі місця, держава допомагає представникам малого та середнього бізнесу, які скоротили чи припинили діяльність в умовах протидії коронавірусній хворобі, виплачувати зарплату найманим працівникам на період карантину.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь