Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Я МАЮ ПРАВО!

01 Листопада, 2018 р., 08:55
  ЯК ДІЯТИ У РАЗІ ОБШУКУ ПІДПРИЄМСТВА? Як діяти у разі обшуку підприємства? Під час обшуку:  - Відеофіксація є обов’язковою (з 01.01.2019 р.);  - відеозапис є додатком до протоколу обшуку;  - за відсутності відеозапису виявлені обставини не можуть використовуватись як доказ у суді;  - адвокат може самостійно вести відеозйомку обшуку.  Твої права:  - на допомогу адвоката;  - на судовий розгляд у закритому режимі;  - заявляти про дотримання розумних строків провадження;  - оскаржувати порушення строків.  Обов’язки правоохоронних органів: - видати особі витяг з ЄРДР щодо її заяви;  - не пізніше 24 годин внести відомості до ЄРДР, розпочати розслідування;  - обґрунтовувати вилучення оригіналів документів або їхніх копій;  - залучати спеціаліста для виготовлення копії.  Правоохоронцям забороняється:  - вилучати комп’ютерну техніку, сервери, мобільні телефони під час обшуків;  - відкривати нове провадження, якщо аналогічне вже було відкрито.  Закриття кримінального провадження обов’язкове у разі наявності не скасованої постанови про закриття провадження щодо того ж діяння з підстав:  - відсутність події злочину;  - відсутність складу злочину;  - скасована кримінальна відповідальність за діяння;  - досягнутий податковий компроміс щодо податкових зобов’язань.  Що робити під час обшуку?  - перевірити посвідчення правоохоронців - дізнатися про підставу обшуку (відповідне рішення суду)  - перевірити інформацію про залучених понятих (ПІБ, місце проживання тощо);  - залучити адвоката;  - фіксувати на відеокамеру, диктофон дії правоохоронців.
01 Листопада, 2018 р., 08:53
Що таке рішення суду? Рішення суду – це це акт, ухвалений іменем України, яким закінчується розгляд справи в суді. Судовими рішеннями є: ухвали, рішення, постанови, судові накази. Судові рішення є обов’язковими до виконання на всій території України.
01 Листопада, 2018 р., 08:45
Що таке субсидія? Субсидія – це адресна допомога, яка надається для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, вартості газу та в окремих випадках твердого й рідкого пічного палива. Субсидія є безповоротною, а її отримання не тягне за собою зміни форми власності житла.  Субсидія на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива призначається у разі, коли житлове приміщення не забезпечується електро-, тепло- або газопостачанням для опалення.  Якщо для опалення житлового приміщення одночасно використовується теплова енергія та/або природний газ та/або електроенергія, субсидія надається тільки на один вид палива.
01 Листопада, 2018 р., 08:42
Що треба робити? • В жодному разі НЕ ДАВАЙ ХАБАРА! • Звернися до органу студентського самоврядування або профспілки вищого  навчального закладу (далі – ВНЗ), повідом керівництво ВНЗ.  • Повідом правоохоронні органи. Тобі роз’яснять подальші дії. • Підготуй докази (аудіо-, відеозапис, свідчення друзів).  • Напиши заяву у поліцію за місцезнаходженням ВНЗ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь