Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба зайнятості пропонує роботодавцям фінансову підтримку

Дата: 08.05.2023 11:22
Кількість переглядів: 50

ТОВ "Бейкері Фуд Індастрі", ТОВ «Овочева група», ТОВ «АР Козелець» є ринкоутворюючими підприємствами Козелеччини. Вони стабільно працюють і розвиваються, а тому час від часу потребують нових працівників. Уже не перший рік підібрати потрібні кадри їм допомагає служба зайнятості. Про шляхи подальшої співпраці, послуги служби зайнятості в період воєнного стану, зокрема фінансові стимули для роботодавців, йшлося під час зустрічей заступника директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергія Роговця з керівництвом цих підприємств.

ТОВ "Бейкері Фуд Індастрі" - провідний в Україні виробник хлібобулочної продукції глибокої заморозки. Наразі підприємству потрібні машиніст тістообробних машин та прибиральник території. ТОВ «Овочева група» спеціалізується на вирощуванні овочів і баштанних культур, коренеплодів і бульбоплодів. ТОВ «АР Козелець» славиться зерновими культурами (крім рису), бобовими і олійними. Підприємство шукає водія та підсобного робітника. Своїм працівникам ці роботодавці обіцяють офіційне працевлаштування та соціальний пакет. 

У свою чергу, служба зайнятості пропонує роботодавцям фінансову підтримку для збереження та створення робочих місць. Так, вони можуть отримати компенсаційні виплати за працевлаштування деяких категорій зареєстрованих безробітних, внутрішньо переміщених осіб, допомогу по частковому безробіттю, мікрогрант на створення або розвиток бізнесу.

Крім того, для задоволення кадрових потреб роботодавців діють програми професійного навчання безробітних, для підвищення конкурентоспроможності громадян не зареєстрованих в службі зайнятості на ринку праці передбачено видачу ваучерів на навчання.

За консультаціями звертайтеся до будь-якого структурного підрозділу обласного центру зайнятості або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Чернігівський обласний центр зайнятості



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь