Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мікрогрант на бізнес: у Ніжині є новий салон краси та є робота

Дата: 21.04.2023 10:04
Кількість переглядів: 61

До підприємництва люди приходять різними шляхами. Відкрити власний салон краси, прагнучи самостійності, фінансової незалежності та самореалізації, жителька Ніжина Дарія Торгіна зважилася після 12 років роботи найманим працівником у перукарні. Реалізувати задум їй допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

Дізнавшись про можливість отримати мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу Дарія підготувала бізнес-план, подала його разом із заявою через портал «Дія», презентувала свою ідею комісії обласного центру зайнятості, отримала позитивне рішення Державного центру зайнятості і грантові гроші. Їх витратила на придбання перукарського, манікюрного та педикюрного обладнання, інструментів та матеріалів, меблів та оренду приміщення.

Салон краси «EGO», який Дарія відкрила цього року, працює в центрі міста. Бізнес розвивається успішно, і власниця отримує величезне задоволення від своєї роботи, а особливо - від вдячних посмішок клієнтів. Підприємниця вже працевлаштувала двох працівників: перукаря та адміністратора. Ще шукає перукаря та майстра манікюру-педикюру. Згодом потрібні будуть барбер, майстри з депіляції та нарощування вій. Наразі у салоні клієнтам пропонують спектр послуг за розумними цінами: перукарські - жінкам, чоловікам, діткам, манікюр, педикюр, фарбування і корекція брів. У планах Дарії й надалі розвивати свій бізнес, забезпечуючи роботою людей і сплачуючи податки державі.

Отримати консультацію щодо мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу можна на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv 

Чернігівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь