Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень щодо врахування пропозицій громадськості при розгляді детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,3600 га, яка розташована за адресою: с. Радомка, вул.. Молодіжна

Дата: 23.05.2022 14:09
Кількість переглядів: 298

До 23 червня 2022 року приймаються заяви та пропозиції громадськості при розгляді детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,3600 га, яка розташована за адресою: с. Радомка, вул.. Молодіжна, Корюківського району, Чернігівської області, для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій, розробленого на підставі рішення шостої сесії восьмого скликання Холминської селищної ради № 13-6/VІII від 09червня 2021 року «Про надання дозволу на розробку детального плану території».

Проект детального плану території складається з: загальної пояснювальної записки; вихідних даний; графічної частини; охорони навколишнього природного середовища.

Розробник: ПП «Портал –М».

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Староста Радомського старостинського округу Голуб Анатолія Володимировича. Подання з пропозиціями надаються у строк з 23 травня 2022 року по 23 червня 2022 року (включно) до приміщення Радомського старостинського округу та до приймальні Холминської селищної ради. Пропозиції будуть розглянуті у порядку, передбаченому постановою Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011 року «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні».

Прилюдне експонування відбудеться в приміщенні Радомського старостинського округу Холминської селищної ради, Корюківського району, Чернігівської області за адресою: Чернігівська область, Корюківський район, с. Радомка, вул.. Миру, 1, 15470.

Звертаємо увагу, що у зв’язку з постановою Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» № 392 від 20 травня 2020 року (із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 500 від 17.06.2020) усі заяви та пропозиції подаються виключно у письмовому вигляді або на електронну адресу Холминської селищної ради e-mail: otg@holmsr.gov.ua.

Громадські слухання відбудуться 24 червня 2022 року о 12.00 год. у приміщенні Радомського старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь