Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перелік віддіень ФССУ, що працюють

Дата: 05.04.2022 13:19
Кількість переглядів: 164

Попри впровадження в Україні воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу задля надання усіх видів допомог і страхових виплат.

Однак, на жаль, приміщення та будівлі деяких робочих органів Фонду були зруйновані внаслідок російської агресії.

Життя та безпека співробітників Фонду завжди будуть для нас найбільшим пріоритетом, тож окремі відділення управлінь виконавчої дирекції ФССУ в областях та місті Києві наразі вимушено призупинили прийом відвідувачів та виконують роботу дистанційно.

Однак більшість відділень Фонду продовжують роботу попри умови воєнного стану. Водночас, час прийому та контактні дані деяких з них були скориговані.

Актуальний перелік і контакти відділень оновлюються за посиланням: https://docs.google.com/.../1WOc3xhgnrqRwYaoLd3AT1m1jKsY...

Для консултацій із загальних питань чи неможливості зв'язатись із відділенням, гарячі лінії управлінь: http://www.fssu.gov.ua/.../main/uk/publish/article/981073

За можливості обмежте візити до відділень та надайте перевагу електронному документообігу. Слідкувати за станом фінансування працівники та роботодавці можуть у телеграм-каналі ФССУ: https://t.me/socialfund за тегами #фінансування_оперативно та #фінансування_страхувальників.

Зверніть увагу: вказані контакти є актуальними, однак можуть бути недоступні під час повітряної тривоги тощо, перед візитом необхідно уточнити можливість прийому за вказаними контактними номерами. Якщо відділення відсутнє у переліку, прийом у ньому призупинено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь