Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Доброго дня, дорогі друзі, колеги та партнери!

Дата: 01.12.2021 08:59
Кількість переглядів: 276

Запрошуємо на триденний офлайн-тренінг для працівників та волонтерів молодіжних центрів/просторів/ініціативних груп за навчальною програмою “Ефективний менеджмент молодіжних центрів”, що відбуватиметься 8-10 грудня 2021.

Метою навчальної програми є посилити спроможність команд молодіжних центрів в Україні, надавши їм знання та навички з основ менеджменту молодіжного центру, а також підтримати команди в розбудові соціальної згуртованості місцевих громад. Завдяки проходженню програми Ви зможете дізнатися про:

дослідження потреб молоді громади та аналіз ключової проблематики;формування навичок для працівників центрів щодо планування, прогнозування та вимірювання результатів позитивного впливу центру на молодь громади; створення й оптимізацію простору молодіжного центру з урахуванням запланованої програмної діяльності; ефективну роботу команди молодіжного центру; зовнішні та внутрішні комунікації в колективі, брендинг та позиціонування центру. Дедлайн реєстрації - 5.12.2021 р. Звертаємо Вашу увагу, що працівники центру 100% вакциновані. Участь у заході можлива лише за наступних умов: паперовий або електронний сертифікат в додатку Дія про повну вакцинацію; негативний результат ПЛР або експрес-тест на антиген коронавірусу SARS-CoV-2 (дійсний 72 години). Правила дійсні для осіб віком від 18 років. У разі виникнення додаткових питань інформація за телефоном (0462)777-219.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь