Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Створено Карту допомоги постраждалим від торгівлі людьми. Чернігівська область

Дата: 16.04.2020 08:28
Кількість переглядів: 608

У рамках проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми у Чернігівській області» розроблено «Карту допомоги постраждалим від торгівлі людьми. Чернігівська область» на основі сервісу google maps (Посилання на карту).

Ініціатива та створення карти допомоги стала можливою завдяки Громадській організації «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» та Департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації, який координує роботу в Чернігівській області у напрямку протидії торгівлі людьми, зокрема встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми.

Створення електронного довідника, має на меті сприяти кращому доступу населення до інформації про захист осіб, які постраждали від торгівлі людьми, та підвищенню якості міжвідомчої співпраці в процесі надання допомоги таким особам.

Карта допомоги може бути корисна громадянам як ресурс, де можна швидко знайти контакти Закладів соціальної допомоги, Центрів безоплатної правової допомоги, Громадських організацій тощо, які в свою чергу можуть скоординувати та/або надати консультації у напрямку протидії торгівлі людьми. 

Також, даний довідник містить розділи з контактними даними суб’єктів, задіяних у Національному механізмі взаємодії (НМВ) на обласному та районному рівнях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь