Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні платники, щоб убезпечити себе використовуйте електронні сервіси ДПС! Не відвідуйте податкову на період карантину!

Дата: 18.03.2020 10:36
Кількість переглядів: 432

Головне управління ДПС у Чернігівській області рекомендує платникам податків зайвий раз не відвідувати податкову та для обміну інформацією максимально використовувати електронні сервіси ДПС та Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua).  

У відкритій частині Електронного кабінету розміщена загальнодоступна інформація: податковий календар, інформація з реєстрів страхувальників, платників єдиного податку, платників ПДВ та інших реєстрів, а також тут можна завантажити бланки податкової звітності тощо.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням електронного цифрового підпису (кваліфікованого електронного підпису), отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Тут можна побачити стан розрахунків з бюджетом, здійснити  листування з органами ДПС, отримати інформацію з реєстрів ДПС, подати заяви/запити, декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді, отримати довідку про доходи тощо.

У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом платника слід звернутись до служби підтримки за телефоном 0800501007 (напрямок 0) або за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/help/ .

                       Сектор комунікацій Головного управління  ДПС у Чернігівській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь