Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До завершення кампанії декларування доходів громадян залишився місяць

Дата: 04.04.2019 08:52
Кількість переглядів: 463

Головне управління ДФС у Чернігівській області звертає увагу платників податків, що до завершення деклараційної кампанії залишився місяць та наголошує громадянам, які протягом 2018 року отримали доходи у вигляді спадщини не від членів сім’ї першого та другого ступенів споріднення, дарунки у вигляді коштів, майна, або  майнових чи немайнових прав, які підлягають оподаткуванню, або ж отримували доходи не від податкових агентів, щодо обов’язку подання податкової декларації про майновий стан і доходи.

Декларацію слід подати до територіальних органів ДФС за місцем реєстрації в термін до 01 травня поточного року. Громадяни, які бажають скористатися правом на податкову знижку, можуть подати декларацію до кінця поточного року.

Відповідно до  норм п.179.7 ст.179 Податкового Кодексу, фізичні особи зобов'язані самостійно до 1 серпня року, що настає за звітним, сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену в поданій податковій декларації. Також до 01 серпня сплачується  податок на доходи фізичних осіб і військовий збір  приватними  нотаріусами,  адвокатами, арбітражними керуючими та іншими  особами, які здійснюють незалежну професійну діяльність.

Сума податкової знижки, зараховується платнику податку на його банківський рахунок, відкритий у будь-якому комерційному банку, або надсилається поштовим переказом на адресу, зазначену в декларації, протягом 60 календарних днів після надходження такої податкової декларації.

 

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь