Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як потрапити на прийом до корюківських лікарів мешканцям інших районів?

Дата: 24.10.2018 17:12
Кількість переглядів: 2415

Які лікарі і коли приймають? Що треба для консультації? Скільки вона коштує? Як записатися на КТ і потрапити на УЗД-діагностику? Фото без опису

Як потрапити до педіатра, терапевта, сімейного лікаря?

Фото без опису

- Фахівці Корюківського Центру первинної медико-санітарної допомоги – педіатри, терапевти і сімейні лікарі - приймають щоденно, крім вихідних – з 8.00 до 16.00, - розповідає головний лікар ЦПМСД Світлана Лещенко. – Щоб потрапити до них на прийом, спочатку треба звернутися у реєстратуру. Якщо пацієнт ще не уклав декларацію з лікарем, реєстратор йому запропонує зробити це у Корюківці. І тоді обслуговування у наших лікарів буде безкоштовним. Якщо ж декларація укладена не в Корюківці, один прийом коштуватиме 100 гривень. У реєстратурі видадуть банківські реквізити для оплати послуги (сплатити можна у будь-якому банку міста або у терміналі при лікарні). Потім реєстратор заведе амбулаторну картку хворого (добре, якщо у пацієнта буде з собою і «домашня» амбулаторна картка), підклеїть туди квитанцію про оплату і випише талон.

Додаткову інформацію щодо консультацій лікарів та ін. можна отримати у телефонному режимі. Номер реєстратури – зі стаціонарного телефону в межах області (0257)2-14-58), з мобільного (04657) 2-14-58.

У найближчому майбутньому запровадимо електронну чергу, щоб мешканці Корюківщини та інших районів, не виходячи з дому, могли записатися до потрібного лікаря через Інтернет.

Фото без опису

Як потрапити до лікарів вузького профілю?

Фото без опису

- Щоб потрапити до вузьких спеціалістів Корюківської ЦРЛ (ендокринолога, дерматолога, гінеколога, хірурга, травматолога, отоларинголога, офтальмолога, інфекціоніста, невропатолога, нарколога, психіатра, кардіолога), алгоритм дій – аналогічний, - розповідає головний лікар Корюківської ЦРЛ Сергій Пивовар, - потрібно звернутися у реєстратуру і сплатити благодійний внесок у розмірі 50 гривень. Пацієнту оформлять амбулаторну картку (бажано, щоб з собою була і «домашня» картка), видадуть талон. Іногороднім раджу перед відвідуванням корюківських лікарів, все ж зателефонувати у реєстратуру і уточнити, коли та в який час прийматиме потрібний вам лікар, щоб не приїхати даремно.

Фото без опису

Як записатися на комп`ютерну томографію (КТ)?

Фото без опису

- КТ у Корюківці можуть пройти всі дорослі (дітям треба звертатися у Чернігів), розповідає лікар-рентгенолог Тетяна Веретенник. – Вартість обстеження однакова для корюківчан та іногородніх – 400 гривень (одна зона дослідження). КТ-кабінет працює з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 14.00. Бажаючим пройти обстеження варто попередньо записатися по тел.: 2-16-75. З собою обов’язково мати направлення і амбулаторну картку.

Як пройти ультразвукову діагностику (УЗД)?

Фото без опису

У Корюківській лікарні є два кабінети УЗД-діагностики. Окрім УЗД черевної порожнини (печінка, підшлункова залоза, селезінка, жовчний міхур), нирок і наднирників, сечоводу, щитоподібної та молочних залоз, тут пропонують УЗД серця, лімфатичних вузлів, колінних суглобів, поверхневих новоутворень, дослідження малого тазу (у вагінальний спосіб).

- У першій половині дня приймаємо тих пацієнтів, яким треба перевірятися натщесерце (органи черевної порожнини), - розповіла лікар ультразвукової діагностики Наталія Мірошникова. – Після обіду зазвичай робимо УЗД серця (треба мати ЕКГ) і суглобів. Обстеження проводимо у будні дні з 8.30 і до 14.30.

Пацієнтам бажано мати з собою амбулаторну картку (або дані попередніх обстежень) і рушничок. Вартість УЗД залежатиме від декількох факторів (віку пацієнта, діагнозу, рівня підготовленості і т.ін). Детальніше про підготовку до УЗД – по тел.: 2-27-71.

 

Автор:

Фото без опису 

Наталія РУБЕЙ

журналіст


Коментарі:

Анонімно
2021-12-04 11:05:52

Додзвонитись у терапевтичне відділення нереально. Телефонуємо по телефону 2-11-83 другий день , знімає трубку неврологічне відділення ( телефон зпарений).

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь