Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НІНА КОМОРНА – ДИРЕКТОР ХОЛМИНСЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 19.06.2018 11:28
Кількість переглядів: 735

З 2 січня у Холминській ЗОШ І-ІІІ ст. – новий директор. Обраного головою об’єднаної територіальної громади Олександра Шевчика змінила на шкільному посту Ніна Коморна, яка прийшла у школу з посади директора Будинку творчості дітей та юнацтва.

Фото без описуНіна Василівна – місцева, їй 45 років. У 1990 році закінчила із золотою медаллю Холминську середню школу. Навчалася у Чернігівському педагогічному інституті, вчитель початкових класів. У 1993-му повернулася у свою школу вихователем групи продовженого дня. Два роки (з 1997-го по 1999-й) працювала вихователем у чернігівському притулку для неповнолітніх, а потім знову – вихователем групи продовженого дня у Холмах. У 2008 році перейшла на посаду методиста у Холминський будинок творчості дітей та юнацтва, який за рік і очолила. На посаді директора БТДЮ Ніна Коморна працювала 10 років.
– Ніно Василівно, як вам на новому місці?
– Важко було розлучатися з колективом БТДЮ, де ми працювали однією сім’єю, мали спільні погляди, дихали в унісон. І нам вдалося створити дружну і теплу атмосферу у колективі, яка була рушійною силою для творчого розвитку дітей і натхненної роботи їхніх наставників. Великий шкільний колектив, а це – 31 педагог, 20 техпрацівників і 297 учнів, теж хотілося б об’єднати в єдине ціле. Бо, вважаю, що порядок і успіх там, де згуртованість.
Скажу лише, що поки моя діяльність як директора більше господарська – щоденні клопоти, які потребують рук і роботи. Літній період планую використати для вивчення нормативної бази, хочу побувати у досвідчених колег, перейняти щось корисне для нашого закладу. Добре, що з усіх питань маю потужну підтримку в особі досвідченого заступника з навчально-виховної роботи Ольги Михайлівни Демченко. Колектив школи вдячний за підтримку і нашим меценатам, які не забувають школу і завжди навідуються з подарунками. Так, на свято Останнього дзвоника депутат районної ради Олексій Іллюченко подарував закладу принтер, Холминський лісгосп – фотоапарат, колишній випускник школи Андрій Авдієвський – макет автомата Калашникова для шкільного предмета «Захист Вітчизни». Селищний голова Олександр Шевчик вручив пам’ятні подарунки випускникам школи, а агрохолдинг «Урожай» – найменшеньким, першачкам. До речі, 1 вересня ми чекаємо на поповнення шкільної родини – набираємо два перші класи, а це 39 дітей.

Автор Наталія Рубей 

Маяк

Корюківська районна інтернет-газета

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь