Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з Днем матері!

Дата: 13.05.2018 10:52
Кількість переглядів: 942

?????????¶?µ?µ ???·???±???°?¶?µ?????µ

         Шановні мешканки Холминської ОТГ, дорогі жінки, улюблені мами!

Прийміть щирі і сердечні вітання з чудовим, зворушливим, пронизаним особливим світлом любові і ніжності святом - Днем матері!

       Цей день зовсім недавно з'явився в нашому календарі, але відразу став близьким і дорогим кожному. Не помилюся, якщо скажу, що він дорогий кожному з нас, незалежно від віку, соціального і сімейного стану. Немає почуття світліше, міцніше, надійніше, ніж материнська любов, яка вселяє відчуття надійного захисту, дає сили на нові справи і звершення.

Безмежна любов - без кінця і краю, готовність віддати все заради щастя своїх дітей - це наші мами. Щастя тому, кого добрі материнські руки і слова підтримують не тільки в дитинстві, адже потрібні вони в будь-якому віці, якими б дорослими і самостійними ми себе не вважали. І хоча ми не завжди можемо гідно оцінити ту важку роботу - "бути мамою", але ми вдячні вам за вашу щиру турботу, постійну підтримку, життєву мудрість, велике любляче серце і відкриту душу!

Бути матір'ю - не тільки велике щастя, а й величезна відповідальність і невпинна праця. Якби не Ви, дорогі наші мами, не було б усіх тих, хто складає гордість Холминської ОТГ. 

Від щирого серця бажаю всім жінкам-матерям здоров'я, щастя, сімейного благополуччя, взаєморозуміння і відповідного тепла від своїх дітей! Нехай у вашому житті буде більше добрих і світлих днів, більше приводів радіти за своїх дітей! Нехай у вашому домі завжди панують затишок, мир і гармонія!

Селищний голова

Олександр Іванович Шевчик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь