Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Озеленення та косовиця у сквері

Дата: 13.05.2018 11:55
Кількість переглядів: 707

     Вчора о 18:00 проводилась висадка квітів та косовиця у сквері, який знаходиться за будинком культури. Бажаючих долучитися до заходу виявилось чимало. Дякуємо всім хто знайшов час серед домашнього господарста та городів і прийшов допомогти в озелененні скверу.

Прийняв участь в косовиці селищний голова Шевчик Олександр Іванович.

Фото без опису

А також відгукнувся клуб активних жінок "Берегиня" , які постійно допомагають і яким не байдужа доля селища. Вони завжди відповідають на запрошення допомогти чи то у організації святкування визначних дат, чи у прибиранні території скверу та догляді за клумбами.

До висадки рослин долучилися  депутати - Шевчик Валентина Степанівна та Деньгуб Ірина Олександрівна. Прикро те, що тільки два депутати відгукнулися на прохання допомогти, хоча всі обіцяли у своїх програмах сприяти благоустрою. Попереду у нас ще багато роботи над озелененням центру та скверу, тому надіємося що все ж депутати приймуть активну участь у благоустрої.

 Також у посадці квітів прийняли участь Ярошенко Людмила Вікторівна, Костюк Тетяна Олексіївна,  Головій Аліна Євгенівна та Васильченко Оксана Олександрівна.

Всім дякуємо за активну участь у висадці рослин та косовиці. Нові рослинки вже знайшли собі місце на клумбах. Добре, що є ще односельчани, які переймаються долею нашого селища. Потрібно пам’ятати, що за нами майбутнє.

Як то кажуть «Від слова до діла — як від землі до неба» (Н. н., Черк.). Давайте менше говорити, а більше «робити» для краси нашого краю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь