Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Генеральний плану розвитку громади та зонування території

Дата: 16.01.2018 20:44
Кількість переглядів: 704

   16.01.2018 року в приміщенні селищної ради відбулася презентаця Генерального плану з зонінгом.Бажаючих ознайомитись з матеріалом зібралась повна зала.

?¤?????? ?????»?????????????° ??????.

У Холмах сьогодні відбулося обговорення Генерального плану розвитку громади та зонування території. Вніс пропозицію щодо внесення до нього побудови Меморіального комплексу Небесній Сотні та воїнам АТО. Розповів, що зараз у Семенівці тривають обговорення спорудження подібного комплексу, що там і де планується, що у Понорниці, Ріпках та Сосниці вже побудовані дані острівки пам’яті і неймовірного болю нашої сучасності. Звісно, що своє бачення та «за» або «проти» мають сказати всі члени громади, активно мають долучитися до обговорення старшокласники, бо це неймовірно потужний патріотично-виховний момент, але, здається, присутні схвально сприйняли мою ідею.

Для мене дуже знаково, що на засіданні була присутня мама загиблого на Сході Науменка Олега Геннадійовича, Тетяна. У тому числі і саме її материнські гіркі сльози народили у моєму серці ідею спорудження подібних пам’ятних знаків по всій області. Вже під час неформального спілкування ми довго говорили з нею та очільником Холменської громади Олександром Шевчиком. Ця згорьована жінка живе тільки онукою, донькою загиблого сина, Софією. Дівчина її єдина розрада і втіха. Повірте, ми і на секундочку не можемо уявити, що твориться у її душі, скільки там смутку і туги. Привітав пані Тетяну зі святами, подарував побутову техніку і запевнив, що прикладу максимум зусиль аби ім’я її сина, українського героя, було увіковінчено в рідному селищі на багато століть вперед.

Дуже важливо і те, що це обговорення ми розпочали у День кіборгів. Кіборги серед нас, вони вистояли у той час, коли не вистояв бетон, але, на жаль, багато і загибло хлопців на Сході, пам’ять про яких ми маємо берегти, як щось надто святе і дороге для нас!

Крім того, депутати з нашої фракції звернулися із проханням допомогти в освітленні вулиць у Холмах, на що я радо відгукнувся і надав фінансову допомогу, бо темні неосвітлені страшні вулиці, нехай навіть і у найвіддаленішому селі, мають відійти у далеке минуле.

Що ж, день дуже насичений і емоційно забарвлений. Завтра буде новий, будуть і нові питання та зустрічі. Головне - сила та оптимізм, чого і вам бажаю!

Володимир Селянський

Фото без опису?¤?????? ?????»?????????????° ???µ?»????????????????.?¤?????? ?????»?????????????° ???µ?»????????????????.?¤?????? ?????»?????????????° ???µ?»????????????????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь